ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mijlocașul columbian Andres Balanta a murit, marți, după ce s-a prăbușit în timpul unui antrenament al echipei Atletico Tucuman, au anunțat oficialii clubului din prima divizie argentiniană, relatează ESPN.

Balanta, în vârstă de 22 de ani, s-a prăbușit în timpul primului antrenament al echipei sale după vacanța de sărbători și a fost transportat la un spital din San Miguel de Tucuman, unde a murit după ce manevrele de resuscitare timp de peste 40 de minute nu au dat rezultate.

"Ne pare rău să vă informăm despre decesul lui Andres Balanta. Suporterii clubului sunt profund întristați astăzi. Bineînțeles, îi susținem familia, coechipierii și prietenii", a declarat presei oficialul lui Atletico Tucuman, Ignacio Golobisky.

Balanta ajunsese la Atletico în iulie 2021 de la Deportivo Cali, club columbian unde își începuse cariera în 2019.

El a jucat pentru echipa națională a Columbiei la Cupa Mondială Under-20 din 2019 din Indonezia.

"Federația columbiană de fotbal regretă decesul lui Andres Balanta, jucător al echipei naționale a Columbiei în diferitele sale divizii", a anunțat federația columbiană pe contul său oficial de Twitter.