ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Publicația National File a obținut o înregistrare a unei videoconferințe prin Zoom între un grup de medici și o directoare de marketing de la Novant Health New Hanover Regional Medical Center, un grup de 20 de spitale, clinici și birouri care tratează pacienți din Carolina de Nord și Carolina de Sud.

În înregistrare, doctorița Mary Rudyk îi spune directoarei de marketing Carolyn Fisher și unui alt angajat al spitalului că dorește ca spitalele să devină mai „înfricoșătoare pentru public”, prin umflarea numărului de pacienți cu COVID-19 și prin utilizarea de mesaje care să le transmită oamenilor mesajul mincinos: „Dacă nu te vaccinezi, să știi că vei muri”.

În clip, Fisher pare derutată de întrebările formulate de Rudyk cu privire la modul în care sunt numărați pacienții COVID-19. După ce Fisher explică procesul, Rudyk afirmă că spitalele ar trebui să devină „înfricoșătoare” în mesajele lor despre COVID-19, să umfle numărul total de pacienți COVID-19 prin luarea în calcul a celor care s-au vindecat și să sugereze că oamenii vor muri dacă nu fac unul dintre controversatele vaccinuri experimentale Covid.

Materialul video a fost obținut de la o sursă internă de la Novant Health și a fost realizat la începutul acestei săptămâni. În filmare apar trei vorbitori: Rudyk, Fisher și Shelbourn Stevens, președintele care promite să vorbească cu MacDonald despre umflarea numărului de pacienți COVID-19 „offline”. 

După ce primul vorbitor pare să răspundă la o întrebare despre modul în care se stabilește și se comunică publicului numărul de pacienți COVID-19, MacDonald răspunde: „Cred că sentimentul meu în acest moment este că poate trebuie să fim un pic mai înfricoșători pentru public”. Ea își prezintă apoi ideea de a umfla numărul total de pacienți COVID-19 prin luarea în calcul și a pacienților care s-au recuperat. „Există mulți oameni încă spitalizați pe care îi considerăm post-COVID, dar ei nu sunt incluși în aceste date”, explică Rudyk. „Deci cum îi includem pe acești oameni post-COVID în numărul pacienților pe care îi avem în spital?”.

În acest moment, Fisher, aparent derutată, îi cere lui Rudyk să clarifice dacă sugerează ca spitalul să facă public numărul total de pacienți tratați la spital „de la începutul pandemiei”, la care Rudyk răspunde că ideea aceea i se pare și mai bună.

„Este chiar mai bine și este ceva ce pot transmite altora, dar cred că acestea sunt cifre importante. Pacienții care sunt încă în spital, care nu mai sunt la etajul COVID, dar care încă ocupă spitalul din diverse motive”, a spus Rudyk, înainte ca un alt medic să o întrerupă pentru a o informa că acei pacienți sunt considerați „recuperați”.

Cu toate acestea, ea insistă: „Cred că și acest lucru trebuie subliniat, pentru că, odată ce ai ieșit din izolare, dispari din cifrele COVID, exact așa este. Medicul a fost de acord: „Carolyn, putem vorbi offline despre cum să prezentăm asta la marketing”, înainte de a fi întrerupt de Rudyk.

„Așa că vreau doar să spun că trebuie să fim mai tranșanți, trebuie să fim mai energici, trebuie să vedem că iese ceva: 'Dacă nu te vaccinezi, să știi că vei muri'”, a spus Rudyk, râzând. „Adică să fim foarte tranșanți cu acești oameni”.

După apariția videoclipului pe rețelele de socializare, spitalul a emis o declarație în care susține că „membrii echipei implicate” în ședință sunt stresați și frustrați de faptul că mulți oameni refuză să facă unul dintre controversatele vaccinuri experimentale. Cu toate acestea, spitalul susține că sugestia lui Rudyk nu a fost luată în considerare: „Datele pe care le-am comunicat nu includ pacienții care rămân spitalizați pentru complicații legate de COVID-19, dar nu mai sunt pozitivi la SARS-CoV-2”. VIDEO: