ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


„Ce nu a reușit să facă vaccinul? Nu a reușit să blocheze transmiterea virusului în populație. Acest lucru nu l-a realizat și există și o explicație cât se poate de clară, pentru că vaccinul generează anticorpi de tip IGG, iar noi, la nivelul mucoaselor, ne apărăm cu IgA, cu două molecule de IgA legate.”, a spus Adrian Streinu Cercel pentru Doctorul Zilei. Ne-am gândit că „revelația” lui, după ce doi ani a susținut contrariul, se asezonează bine cu cea care tronează încă, azi, 9 mai 2022, pe pagina Ministerului Sănătății din România. Deși nu părea păcăleală de 1 aprilie, Ministerul susținea la această dată, anul trecut, că „persoanele cu ambele doze nu transmit Covid”. Poate cu doza 5, totuși, acum, că ne-am lămurit că și după doza 3 și doza 4 tot iei și dai Covid la tot cartierul? 

Sperăm c[ ați reținut și „explicația clara” a lui Streinu Cercel: „vaccinul - bată-l vina! - generează anticorpi de tip IGG, iar noi - bate-ne vina! - , la nivelul mucoaselor, ne apărăm cu IgA, cu două molecule de IgA legate.” Numai probleme au generat moleculele astea legate. Și toți IGG-ii la fel, deși, dacă vă aduceți aminte, stăteau grupați așa frumos și cuminți în „superbul vaccin” cu „grămăjoarele lui de grăsime”...

 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews