ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jack Madison, un student în anul doi, în vârstă de 20 de ani, din echipa de tenis masculin a Universității Colorado, a murit în somn pe 2 ianuarie, informează Zero Hedge.

"Ca și comunitate, deplângem moartea și pierderea sa și îi ținem în lumină pe toți cei care l-au îngrijit și iubit pe Jack în aceste momente de durere, în special familia și prietenii săi", a comunicat conducerea facultății.

"Iubea tenisul și să facă parte din echipa de tenis a Facultății, pentru care a fost selecționat. S-a implicat pe deplin în viața campusului într-o multitudine de moduri, îmbrățișând viața de colegiu la maxim. Jack era atent, super creativ și independent. Umorul său, gândirea sa profundă și spiritul său generos au fost un dar în prieteniile sale și pentru noi toți", continuă comunicatul.

Moartea lui Madison urmează unei liste tot mai mari de decese misterioase și probleme medicale în rândul tinerilor și al sportivilor.