Andreea Lobodă, o studentă din anul V Medicină de la UMF Cluj, a murit la 4 luni de la diagnosticarea cu cancer. Din spusele apropiaților, boala a avut o evoluție galopantă, transmite Cluj24.

„Dragi colegi,

Ne exprimăm regretul pentru pierderea mult prea devreme a unei colege.

Gândurile și rugăciunile noastre sunt îndreptate către familia colegei noastre, Andreea Lobodă, studentă în anul V la Facultatea de Medicină.

S-a stins o viață aflată abia la început de drum.

Pentru cei dornici să-și ia rămas bun, vă anunțăm că priveghiul va avea loc sambătă de la ora 17:30 la Cimitirul Central, iar înmormântarea va avea loc duminică de la ora 13:00 la Cimitirul Central. 

Dumnezeu să o odihnească!”, a scris Organizația Studenților Mediciniști din Cluj.

„Conducerea, colectivul și studenții Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca își exprimă compasiunea și regretul pentru o viață curmată mult prea devreme. Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă spre familia colegei noastre, Andreea Lobodă, studentă în anul V la Facultatea de Medicină. S-a stins o viață aflată abia la început de drum.

Priveghiul va avea loc sâmbătă, 3 decembrie, la ora 17:30, la Cimitirul Central din Cluj-Napoca, iar înmormântarea va avea loc duminică, 4 decembrie, la ora 13:00, la Cimitirul Central.

Dumnezeu să o odihnească în pace!”, e mesajul postat pe pagina de Facebook a UMF Cluj.
 
FOTO:
 Ar putea fi o imagine cu 1 persoană și stând în picioare
 
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare, în aer liber și copac

Amintim că la UMF Cluj, aproape 90% dintre studenți s-au vaccinat anticovid, după ce rectorul Universității a anunțat că cine nu face vaccinul nu va putea face practica în spitale.
 
Mai mult decât atât, în iunie 2021, consiliul UMF Cluj a condiționat  accesul studenților la festivitatea de absolvire pe baza vaccinului, în timp ce studenții nevaccinați au văzut festivitatea pe ecranul de la Sala Polivanlentă.
 
 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews