ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Studenții care se pregătesc pentru SRI nu vor mai fi înregistrați în Registrul Matricol Unic al Universităților din România, potrivit ordinului ministrului Educației publicat în Monitorul Oficial.
 
În mod normal, toți studenții înregistrați la programele de licență, master și studii postuniversitare de la universitățile de stat și particulare trebuie înregistrați în acest registru matricol unic.

Potrivit unei informații publicate de hotnews.ro, ordinul semnat de Monica Anisie arată că sunt exceptați de la această înregistrare următorii:Studenții Academiei Naționale de Informații „Mihai Viteazul” înmatriculați la programele de licență, master și postuniversitar pentru nevoile Serviciului Român de Informații și pentru alte autorități publice cu atribuții în domeniul securității.

Cetățenii străini pregătiți în cadrul Academiei Naționale de Informații "Mihai Viteazul" pe bază de protocoale încheiate în acest scop de către Serviciul Român de Informații și organe similare de informații ale statelor de care aceștia aparțin, în condițiile legii.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews