ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un nou studiu de caz, efectuat la Institutul de Patologie "Georg Schmorl", Spitalul Municipal Dresda, Germania, confirmă că vaccinurile COVID ucid celulele cerebrale și cardiace, ducând la moarte.
 
Studiul de caz, tocmai apărut în literatura științifică medicală, arată că vaccinurile COVID, și nu virusul în sine, provoacă miocardită și encefalită care duc la deces.
 

(Institutul de Patologie "Georg Schmorl” din Germania)
 

Acesta a fost publicat pe 1 octombrie, iar acum are deja peste 100.000 de vizualizări ale rezumatului și peste 6.000 de vizualizări ale textului complet.

Pe scurt:

Raportul actual prezintă cazul unui bărbat în vârstă de 76 de ani cu boala Parkinson care a murit la trei săptămâni după ce a primit a treia doză de vaccin anticovid. Pacientul a fost vaccinat pentru prima dată în mai 2021 cu vaccinul ChAdOx1 nCov-19, urmat de două doze de vaccin BNT162b2 mRNA în iulie și decembrie 2021. 

Familia decedatului a solicitat o autopsie din cauza semnelor clinice ambigue înainte de deces. Parkinsonul a fost confirmat prin examinări post-mortem. 

În plus, au fost evidențiate semne de pneumonie și arterioscleroză sistemică. 

Cu toate acestea, analizele histopatologice ale creierului au scos la iveală constatări nesuspectate anterior, inclusiv vasculită acută (predominant limfocitară), precum și encefalită necrozantă multifocală de etiologie necunoscută cu inflamație pronunțată, inclusiv reacție glială și limfocitară. 

În inimă, au fost prezente semne de cardiomiopatie cronică, precum și miocardită și vasculită acută ușoară limfo-histiocitară. Deși nu existau antecedente de COVID-19 pentru acest pacient, a fost efectuată imunohistochimie pentru antigene SARS-CoV-2 (proteine spike și nucleocapsidă). 

În mod surprinzător, doar proteina spike, dar nu și proteina nucleocapsidă, a putut fi detectată în focarele de inflamație atât în creier, cât și în inimă, în special în celulele endoteliale ale vaselor sanguine mici. 

Deoarece nu a putut fi detectată nicio proteină nucleocapsidă, prezența proteinei spike trebuie să fie atribuită mai degrabă vaccinării decât infecției virale. Constatările coroborează rapoartele anterioare privind encefalita și miocardita cauzate de vaccinurile COVID-19 pe bază de gene.

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu jargonul medical, necrotizant înseamnă moarte tisulară, iar multifocal înseamnă "peste tot în creier".
 
Studiul de caz în format PDF