În timp ce televiziunile de știri din România făceau joi dimineață Breaking News cu dezvăluirile Laurei Georgescu, fosta soție a patronului Hexi Pharma, iar presa online prelua, la rândul ei, aceste declarații care vizează implicarea Serviciilor în scandalul dezinfectanților,  site-uri ca ziare.com și hotnews.ro au trecut ore bune sub tăcere acest subiect. 

În pofida faptului că dezinfectanții Hexi Pharma au atins securitatea națională, punând în pericol viața românilor, declarațiile incendiare făcute, joi dimineață, de fosta soție a lui Dan Condrea în legătură cu implicarea Serviciilor în acest mega-scandal, nu este "un subiect” pentru toate site-urile de știri, informeaza b1.ro.

Jurnalistul Cornel Nistorescu atrage atenția asupra faptului că nicio informație despre cele spuse de Laura Georgescu cu privire la legăturile acestuia cu SIE și filajul la care erau suspuși, nu au fost de interes pentru ziare.com și hotnews.ro.

"De ce ziare.com, Hotnews și alte ziare nu dau nimic. O parte din presă ocultează subiectul ăsta. Se face că nu a auzit”, a declarat Nistorescu pentru Știrile B1 TV.

Până la ora 12.00, Hotnews nu a publicase nicio informație despre dezvăluirile făcute de Laura Georgescu joi dimineață, iar ziare.com are printre știrile secundare un articol succint despre declarațiile fostei soții a patronului Hexi Pharma, Dan Condrea.
 
Abia în cursul după-amiezei de joi Hotnews a publicat prima știre despre dezvăluirile făcute de fosta soție a lui Dan Condrea.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.