În timp ce televiziunile de știri din România făceau joi dimineață Breaking News cu dezvăluirile Laurei Georgescu, fosta soție a patronului Hexi Pharma, iar presa online prelua, la rândul ei, aceste declarații care vizează implicarea Serviciilor în scandalul dezinfectanților,  site-uri ca ziare.com și hotnews.ro au trecut ore bune sub tăcere acest subiect. 

În pofida faptului că dezinfectanții Hexi Pharma au atins securitatea națională, punând în pericol viața românilor, declarațiile incendiare făcute, joi dimineață, de fosta soție a lui Dan Condrea în legătură cu implicarea Serviciilor în acest mega-scandal, nu este "un subiect” pentru toate site-urile de știri, informeaza b1.ro.

Jurnalistul Cornel Nistorescu atrage atenția asupra faptului că nicio informație despre cele spuse de Laura Georgescu cu privire la legăturile acestuia cu SIE și filajul la care erau suspuși, nu au fost de interes pentru ziare.com și hotnews.ro.

"De ce ziare.com, Hotnews și alte ziare nu dau nimic. O parte din presă ocultează subiectul ăsta. Se face că nu a auzit”, a declarat Nistorescu pentru Știrile B1 TV.

Până la ora 12.00, Hotnews nu a publicase nicio informație despre dezvăluirile făcute de Laura Georgescu joi dimineață, iar ziare.com are printre știrile secundare un articol succint despre declarațiile fostei soții a patronului Hexi Pharma, Dan Condrea.
 
Abia în cursul după-amiezei de joi Hotnews a publicat prima știre despre dezvăluirile făcute de fosta soție a lui Dan Condrea.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews