ACTUALIZARE 14.08/ 13:14 Anchetatorii din Suceava, care au făcut săpături și au ridicat noi probe din curtea femeii acuzată că și-a asfixiat copilul nou-născut, au descoperit resturile a doi bebeluși, care au fost îngropați imediat după naștere, în 2016 și 2018, anunță Mediafax.
 
Potrivit Mediafax, surse din cadrul anchetatorilor au precizat că, în cele două gropi pe care criminaliștii le-au săpat în curtea femeii, acuzată că și-a asfixiat copilul nou-născut, au fost găsite resturile altor doi bebeluși, despre care se crede că au fost născuți în 2018 și în 2016. Potrivit surselor, resturile urmează să fie expertizate.
 
Știrea inițială

O femeie din localitatea Dorna Candrenilor, din județul Suceava, inginer la o multinațională, este acuzată de pruncucidere, după ce în gospodăria acesteia polițiștii au descoperit un bebeluș mort, asfixiat într-o pungă, informează Mediafax.
 
Potrivit sursei citate, cazul a fost semnalat de un polițist care a observat că o femeie dinlocalitate, despre care se știa că era gravidă, deși părea că a născut, nu a declarat niciun copil.În urma anunțului, mai multe echipaje de poliție și un procuror au descins la locuința femeii și au găsit pruncul mort, într-o pungă, în curte, în prezent fiind făcute cercetări pentru a stabili dacă fătul s-a născut viu sau mort.
 
Vecinii spun, scrie Mediafax,  că nu este exclus ca mama să fi fost cea care a născut și a omorât copilul, însă acest lucru urmează să fie stabilit de anchetă.
 
 Femeia acuzată de pruncucidere este inginer la o companie multinațională și are trei copii.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews