ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Guvernul nu are bani, nici chiar pentru alocații, iar motivul pentru care România se află în pragul sărăciei, se datorează achiziției a numărului exacerbat de vaccinuri, 184 de milioane de euro pentru 17,6 milioane de doze. Cum nu este de ajuns, Cîțu urmează să mai achite încă 70 de milioane de euro, tot pentru vaccinuri, până la finalul acestul an, potrivit Ziarului Național.

„Austeritatea cruntă în care ne ține Guvernul Cîțu, la care se adaugă și împrumuturile halucinante pe care le face, au un singur scop: plata zecilor de milioane de doze de vaccinuri anti-Covid. Până în prezent, pentru cele 17,6 milioane de doze achiziționate, au fost plătite 184 milioane de euro, urmând ca, până la finalul acestui an, să mai achităm alte 70 de milioane de euro pentru încă 6 milioane de vaccinuri contractate deja. Mai mult de atât, urmârind, probabil, să ne vaccineze până la adânci bătrâneți, premierul Cîțu a mai contractat 100 de milioane de doze, pentru care România va trebui să plătească alte 1,2 miliarde de euro. Comparativ, Bulgaria, care este tot în UE, a comandat 5 milioane e doze de vaccin, din care a folosit doar două milioane”, a relatat Claudia Marcu, pentru Ziarul Național.
 
Citiți continuarea AICI