ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gisele Bundchen, femeie de afaceri și model, a susținut-o pe colega sa, supermodelul Doutzen Kroes, după ce aceasta a stârnit controverse cu o postare pe rețelele de socializare în care a spus că nu acceptă ca lumea să fie forțată să facă vaccinul anticovid, potrivit Daily Mail.

Kroes a declarat, vineri, într-o lungă postare pe Instagram: "Nu voi accepta excluderea oamenilor pe baza statutului lor medical. Libertatea de exprimare este un drept pentru care merită să lupți, dar putem rezolva acest lucru doar uniți în pace și iubire!".

Femeia în vârstă de 36 de ani a fost aspru criticată de mulți fani pentru poziția ei privind vaccinarea. 

Însă Bundchen a susținut-o pe Kroes în secțiunea de comentarii, spunând: 'O cunosc pe Doutzen, iar ea este o persoană bună și iubitoare. Nu-mi vine să cred ura care este îndreptată împotriva ei pentru că și-a exprimat sentimentele.

„Mă întristează să văd toată judecata și lipsa de empatie din inimile atâtor oameni. Ura nu este răspunsul”. 

„Singurul mod în care putem crea o lume mai bună este prin compasiune și acceptare. Vă invit să vă reduceți mintea la tăcere și să mergeți în adâncul sufletului vostru pentru a găsi iubirea în inima voastră, astfel încât să ne putem uni cu toții în pace și să creăm armonie în viețile noastre și în lumea noastră. Avem nevoie de ea mai mult ca oricând".
 
 

Comentariul lui Bundchen are peste 4.000 de aprecieri și aproximativ 1.000 de comentarii. Vedeți comentariul integral în galeria acestei postări.

Nu este clar dacă Gisele Bundchen este vaccinată, dar soțul ei - Tom Brady, fundașul NFL, este vaccinat.