ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Unul dintre suporterii FCU Craiova a decedat duminică seara, după ce a suferit un stop cardiac în tribunele arenei din Craiova chiar înainte de meciul favoriților cu CS Universitatea. Potrivit noii hotărâri adoptate joi de CNSU, la evenimentele publice nu mai au acces decât persoanele vindecate de Covid sau vaccinate cu serul experimental Covid. 

Duminică seara, cu aproximativ 30 de minute înainte de fluierul de start al partidei, unul dintre suporterii aflați la Tribuna I a făcut stop cardiac. Medicii au intervenit prompt, l-au resuscitat, iar apoi bărbatul a fost transportat la spital. Din păcate, acolo a decedat, chiar în timpul partidei pierdute de favoriții săi, scrie GSP.ro

Vestea a fost transmisă de Laurențiu Reghecampf, antrenorul celor de la CS Universitatea, la conferința de presă: „Înainte de a discuta despre meci, ar trebui să spunem condoleanțe pentru fanul care a murit în tribună. Din păcate, nu este o veste îmbucurătoare la un meci de fotbal. Să-i fie țărâna ușoară, condoleanțe familiei!”.

Ulterior, FCU 1948 i-a dedicat o postare fanului decedat subit: „Fotbal Club Universitatea 1948 deplânge dispariția lui Sorin Samfiroiu, suporter devotat al echipei, care a suferit înainte de startul partidei un infarct și, ulterior, s-a alăturat celor care ne veghează de sus!”.

Printre zecile de comentarii de condoleanțe, am observat unul care făcea referire la atmosfera generală a meciului: „Vedeți ce inseamna ura,agitatia,înverșunarea,si lipsa de respect intre oameni, duce la incidente deosebit de grave și la ce e mai grav, moartea care e de ne reparat!!!”, a scris d-l Iancu Gheorghe, făcând referire, probabil, la o plănuită confruntare între ultrașii celor două echipe, care a fost deșucată prin intervenția jandarmilor. Cu toate acestea, suporterul Sorin Samfiroiu a intrat în stop cardiac cu 30 de minute înainte de începerea partidei, cel mai probabil din alte cauze decât palpitațiile pe care i le-ar fi dat atmosfera tensionată a meciului pe care nu a mai apucat să-l vadă.