ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


"Eu sunt ok!", "Mulţumesc pentru că vă pasă!". Sunt doar câteva dintre mesajele victimelor atinse de tragedia de la clubul Colectiv. Aflaţi pe patul de spital, bandajaţi, dar cu ochi plini de speranţă, o parte dintre cei care şi-au revenit au postat mesaje pe reţelele de socializare. 

Vlad este unul dintre supravieţuitorii tragediei din Colectiv. La doar 20 de ani, a trecut prin faţa morţii şi a scăpat doar cu mâinile arse. Acum este bine. O spune şi o arată în filmuleţul postat pe reţelele de socializare. Vrea să-i liniştească şi să le mulţumească celor care l-au salvat şi îi sunt alături, conform antena3.ro.

Şi, chiar dacă încă este pe patul de spital, zâmbeşte! La fel de optimist este şi Radu. Şi lui i-au fost arse mâinile. Aşa că, s-a adaptat. Le-a scris un mesaj emoţionant prietenilor, cu piciorul drept.

"Hello guys, vă mulţumesc din suflet pentru urări şi toate cele bune! Uşor, uşor mă vindec şi totul o să fie bine. Sunt optimist ca deobicei:)). În spital doctorii râd cu mine şi îmi fac poze că, literalmente, scriu cu piciorul drept care îmi e bun prieten! Timpul va trece şi lucrurile se vor aşeza de la sine. Lavinia Niţa reuşeste să intre aici mai bine ca doctorii;*, îmi este atât de aproape, nu ai cum sa nu o iubesti;* Enjoy life:*! Mai vb şi multumesc tuturor!", le-a scris el prietenilor. 

Mai mult AICI.