ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un lamentabil spectacol de ipocrizie, în speranța de a-i compromite cât mai mult pe transportatorii-protestatari pentru libertate, o parlamentară „liberală” canadiană (din partidul lui Trudeau) a vehiculat ideea că claxonarea „honk-honk” (tit-tit, sloganul neoficial al susținătorilor tiriștilor) ar însemna pe limba extremiștilor de dreapta „Heil Hitler”. Pe emitenta acestei perle o cheamă Ya'ara Saks și nu puteam să n-o facem mai celebră decât a făcut-o deja numele ei de familie (care, apropo, conține doi de „S”, cu siguranță un acronim pentru S.S., dacă nu pentru Trudeau Saks)...
 
Numai că demonstranții din Ottawa nu erau extremiști, ci oameni pașnici, iar eticheta de „naziști” sau „fasciști” pentru protestatarii anti-restricții a fost pusă în tot spațiul occidental de guvernările de extremă stânga (neomarxiste sau socialiste). Faptul că membra unui partid liberal (pretins de dreapta), transformată incognito în comisăreasă a poporului, adoptă limbajul extremei stângi ar trebui să constituie un semnal de alarmă (honk-honk) pentru întregul eșichier politic canadian. La fel de simptomatic este și modul în care majoritatea covârșitoare a reprezentanților poporului, indiferent de afilierea politică, au votat împotriva poporului și în favoarea măsurilor discreționare pentru guvernul de represiune Trudeau.