ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Carmen Iohannis a fost audiată la Parchetul General în secret, noaptea, în cazul plângerii depuse de jurnalistul Răzvan Savaliuc de la Luju.ro, privind casele de la Sibiu ale familiei prezidențiale, anunță vineri Antena 3, citând surse din Parchet, scrie cotidianul.ro.

Soția președintelui a fost audiată la începutul acestei săptămâni, după orele 22.00, conform surselor. Carmen Iohannis ar fi intrat la Parchet cu un batic pe cap, astfel încât să nu fie recunoscută.

Soția președintelui a fost citată ca martor de mai multe ori anul trecut în cazul acestei plângeri, dar nu s-a prezentat, sub diverse pretexte.

Prima dată a motivat că va fi plecată alături de președinte în vizită de stat, iar a doua oară avocatul a depus la Parchet documente conform cărora soția președintelui României nu se poate prezenta la audieri din cauze medicale.