ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Starea de sănătate a Regelui Mihai a cunoscut o ușoară ameliorare, spun surse apropiate familiei sale. Este însă sub supravegherea strictă a medicilor, informează observator.tv.

Regele Mihai I al României este conștient și comunică, au detaliat sursele citate. Vineri dimineață, la 5 zile după comunicatul în care Casa Regală anunța deteriorarea stării de sănătate, fostul suveran a mâncat singur.

Principesa Margareta rămâne, în continuare, în Elveția. Tot vineri a fost văzută întorcându-se de la cumpărături. Principesa moștenitoare a fost însoțită de soțul său, Principele Radu.

În schimb, Nicolae, nepotul Regelui, ar fi părăsit Elveția, după scandalul în care a fost implicat, chiar la reședința bunicului său.

Nicolae, care în 2015 a fost exclus din Casa Regală și a fost lăsat fără titlul princiar chiar de către rege, a încercat să intre în casă, pentru a-l vedea pe fostul suveran. Accesul în reședință i-a fost însă refuzat în două rânduri, a dezvăluit Nicolae, într-un interviu exclusiv pentru Observator.