ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ordinul privind acordarea alocației de hrană sub forma tichetelor de masă pentru persoanele vaccinate cu schema completă, a fost semnat, vineri, de ministrul interimar al Sănătății, Cseke Attila, informează Mediafax.

Astfel, persoanele care se vaccinează cu schema completă, vor primi o alocație de hrană în valoare de 100 de lei, sub forma a 5 tichete de masă, iar acestea vor fi emise de cabinetul de vaccinare, ambulatoriul de specialitate sau cabinetul medicului de familie.


„Estimăm că voucherele vor putea fi distribuite în centrele de vaccinare, cabinetele medicilor de familie și ambulatoriile de specialitate începând cu luna octombrie. Ordinul emis astăzi finalizează cadrul legal. Imediat după publicarea în Monitorul Oficial vom asigura resursele bugetare, după aceea tipărirea și distribuirea tichetelor de masă”, a declarat Cseke Attila.