ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Certificatul Verde va EXPIRA și nu va mai putea fi prelungit din pix ca zecile de mii de doze de seruri experimentale Covid a căror valabilitate a fost prelungită de col. V. Gheorghiță cu mânuța lui. Cei care au doar 2 doze nu sunt la fel de bine protejați în fața ultimei variante de Covid ca atare Certificatul nu le va mai fi valabil.

Peste 7,7 milioane de români ar putea rămâne fără certificate verde de anul viitor, dacă e să credem cifrele oficialilor vacciniști. Aceștia vor fi obligați să-și facă și doza 3 ca să intre în cluburi și mall-uri.

„Deja 2 doze nu mai sunt suficiente pentru a recunoaște că o persoană este vaccinată. Certificatele își vor pierde valabilitatea la două doze, de la anul.”, a spus Arafat la Realitatea.

El a speriat-o pe prezentatoarea Ana Maria Păcuraru cu care era pe platou pentru că, din câte se pare, aceasta are 4 doze făcute deci nici Certificatul ei nu va mai valabil și va trebui să-și facă o doză în minus.

Totodată, la o altă tribună televizionistică plătită de Guvern, Antena 1, s-a anunțat că oamenii ar fi bine să stea cu masca pe față și în casă, de sărbători. Mai ales la masă?