ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un om de știință care a lucrat la laboratorul din Wuhan a afirmat că virusul COVID a fost un virus creat de om, potrivit New York Times.

Epidemiologul Andrew Huff a declarat că virusul COVID s-a scurs de la Institutul de Virusologie Wuhan din China în urmă cu doi ani și a acuzat autoritățile pentru "cel mai mare eșec al serviciilor de informații americane de la 11 septembrie 2001", a relatat sâmbătă cotidianul britanic The Sun.
 
A picture of scientist Andrew Huff.
 
(Epidemiologul Andrew Huff)

Laboratorul s-a aflat în centrul unor dezbateri aprinse cu privire la originile COVID, atât oficialii guvernului chinez, cât și personalul laboratorului negând că virusul s-a scurs de la această unitate.

Huff a declarat în noua sa carte, Adevărul despre Wuhan, că pandemia a fost rezultatul finanțării de către guvernul american a coronavirusurilor în China.
 
A picture of the cover of a book written by Dr. Andrew Huff.

"Laboratoarele străine nu aveau măsurile de control adecvate pentru a asigura  biosecuritatea și gestionare riscurilor corespunzătoare, ceea ce a dus în cele din urmă la scurgerea de laborator de la Institutul de Virusologie din Wuhan", a spus el în cartea sa.

În ultimii doi ani, tot mai multe dovezi au sugerat că virusul a fost creat în laborator.