ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Colegul nostru anonim de presă de la Evadare.ro l-a prins din nou pe vătaful Pfizer cu niște declarații care ar trebui să asurzească populația planetei daca ar fi reproduse - după cum merită - de aceeași presă care trâmbița siguranța și eficiența „vaccinurilor salvatoare” încă de la prima doză și cu siguranță maximă la a doua. Ascultați și vă cruciți!

Prietenul nostru, Albert Bourla de la Pfizer, revine cu noi declarații explozive despre vaccinul pe care îl produce și vinde în colaborare cu BioNTech. De astă dată într-un scurt interviu pentru Yahoo Finance citat de Evadare.ro.

Chiar graficul infectărilor din SUA arată o creștere explozivă a cazurilor după campania de vaccinare în masă. Adică s-a întâmplat exact pe dos decât ne-au promis sursele oficiale în decembrie 2020, când a început vaccinarea.

minutul 1: „Situația s-a deteriorat din cauza Omicron. E o boală care se manifestă mai puțin, e mai ușoară, dar din cauza ratei mare de infectare, totuși crește cifra spitalizărilor și internărilor la ATI. Și știm că două doze ale vaccinului oferă o protecție foarte limitată sau deloc („very little protection, if any” în engl. n.t.) , 3 doze – cu booster – oferă o protecție rezonabilă împotriva spitalizării și morții, ceea ce e foarte bine, și mai puțină protecție împotriva infecției.”

„Acum: lucrăm la o nouă versiune a vaccinului, 1.1 să-i spunem, care va acoperi și Omicron. Desigur, așteptăm să avem rezultatul final. Vaccinul va fi gata în martie. Va fi putea produs în masă. Va trebui să vedem dacă va fi necesar și ce loc poate ocupa în lupta generală împotriva virusului. Mai ales acum că știm că mutațiile survin mai repede, că avem un tratament. Toate trebuie luate serios în considerație. Dar nu am avut niciodată mai multe arme la dispoziție.”  - VIDEO integral

Desigur, Albert Bourla e un negustor, care are nevoie să își laude marfa, pentru că are nevoie de noi și noi clienți. Problema e că vinde ceva despre care spune el însuși că nu funcționează. Dar dă asigurări că o să vină cu ceva, care va funcționa în viitor. Presupunând că testele merg cum își dorește și avizele vin la fel de repede ca în 2020.

Mai important: autoritățile din România îndemană și chiar presează oamenii să își facă în clipa de față doza 1, doza 2… cele care nu oferă mai nimic, după vorbele producătorului. Iar doza 3 e făcută cu același vaccin ineficient. După declarațiile sale, nici măcar doza 3 nu se încadrează în definiția normală (de dinainte de 2019) a unui vaccin: adică nu imunizează. Promite că ferește de spitalizare și deces, contra unei boli, pe care singur o descrie ca „o boală ușoară”. Pe care foarte mulți nevaccinați nici măcar nu o simt! ActiveNews După aceste, Bourla trece la recomandarea a câte 3 doze atât pentru copii, cât și pentru adulți. Cu cât mai multe, cu atât mai profitabil.”

Urmează a 4-a doză și încă unul „salvator” de omicron în martie.

E bine că serurile ARNm pot și calma dacă le programezi cum trebuie că s-ar putea ca Pfizer să aibă nevoie dacă urmează, într-o zi, marea revoltă a vaccinaților.

„ARN mesager ne permite să reprogramăm sistemul imunitar nu doar pentru a-l stimula, ci și pentru a-l calma - explică ei - iar acest lucru va fi prețios pentru tratamentul bolilor autoimune în care daunele sunt făcute de un sistem imunitar hiper-reactiv - și în medicina regenerativă”, au declarat turcii Ugur Sahin și Özlem Türeci, cuplul de imuno-oncologi co-fondatori ai BioNTech, compania care a dezvoltat vaccinul anti-COVID-19 pentru Pfizer.

Citiți și VIDEO cu șeful Pfizer anunțând la Forumul Economic Mondial pastila electronică cu cip biologic care anunță furnizorul că ți-ai luat doza - EVADARE.RO