ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dictatura politico-medicală a ucis-o ieri pe bătrâna de 83 de ani din Bistrița.

Este vorba de bătrâna care nu avea niciun simptom de boală. A refuzat internarea și criminalii i-au făcut DOSAR PENAL!

Autoritățile mint fără rușine, testele s-au dovedit fals pozitive inițial, ca dovadă că la ultimul test, făcut fără niciun tratament, bătrâna a fost găsită NEGATIV. Și ea și fiul ei care s-a internat, cedând presiunilor dictatoriale ale autorităților, care a fost externat după două teste "negative".

Bătrâna a murit DUPĂ TREI ZILE DE GREVA FOAMEI, NEGATIVĂ, dar a fost trecută, în mod cinic, ca moartă din cauza infectării cu virusul covid-19!

STATUL TERORIST A BĂGAT-O ÎN MORMÂNT!

„Directorul DSP Bistrița-Năsăud spune că femeii din Măgura Ilvei, care era imobilizată la pat, i se făcuse un nou test pentru Covid-19 vinerea trecută, care ieșise negativ, dar în ultimele zile a refuzat să mai mănânce și i-a fost administrată o perfuzie”.

Arafat, Vela, Iohannis, Orban și toți cei care ați contribuit la transformarea într-un lagăr a României, veți fi trași la răspundere pentru crimele împotriva acestui popor!