ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un parlamentar al statului Texas a promis să introducă o legislație care să permită organizarea unui referendum pentru ca alegătorii să voteze dacă să se separe de Statele Unite, informează The Hill.

Propunerea vine pe fondul incertitudinii privind rezultatul alegerilor prezidențiale. Americanii din Texas, normal, au votat pentru Donald Trump și nu vor să le fie furat votul de mafia globalistă reprezentată de Joe Biden, președintele mogulilor.

"Guvernul federal a scăpat de sub control și nu reprezintă valorile texanilor. De aceea mă angajez să depun o legislație în această sesiune care va permite un referendum pentru a le da texanilor dreptul pentru ca statul Texas să-și reafirme statutul de stat independent", a declarat marți pe Facebook Kyle Biedermann (foto) reprezentant republican al statului Texas.

Biedermann a spus că legislația se aliniază cu Constituția Texas, care prevede: „Credința poporului din Texas este să se angajeze să păstreze o formă republicană de guvernare și, sub rezerva acestei limitări, texanii au în orice moment dreptul inalienabil de a modifica, reforma sau desființa guvernul lor după cum cred că este oportun.”

Biedermann a inclus, de asemenea, hashtag-ul #Texit. El nu a împărtășit imediat informații suplimentare cu privire la legislație sau când intenționează să introducă potențialul referendum.

Propunerea lui Biedermann nu ar marca o premieră pentru parlamentarii texani care abordează regulat ideea secesiunii. Democrații din Texas au criticat deja propunerea lui Biedermann. "Nu poți pretinde că ești patriot și să depui un proiect de lege pentru ca Texasul să se separe de uniune", a declarat Abhi Rahman, purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat din Texas, publicației Dallas Morning News. "Nu poți încerca să subminezi voința poporului și să furi alegerile de la popor și președintele ales al Statelor Unite", a susținut acesta cu referire la Joe Biden

Biedermann este și un puternic susținător al Amendamentul Nr 2 al Constituției americane privind posesia și portul de arme fără nici un permis din partea guvernului federal, după cum se transmite și în această filmare de pe contul său de Facebook: