ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Știrile tragice din presa internațională curg pe bandă rulantă. Zi de zi, tot mai multe cazuri de morți subite în rândul tinerilor sportivi sau chiar a copiilor devastează planeta 
 
Un băiat în vârstă de 14 ani a murit la trei săptămâni după ce a primit vaccinul Pfizer Covid 19, potrivit unei anchete, relatează independent.

Moartea a fost descrisă de medicul legist din Co Mayo, Pat O'Connor, ca fiind o problemă „de interes public semnificativ". Membrii familiei s-au ținut de mână în timp ce ancheta privind moartea lui Joseph McGinty, din Insula Achill, a început la Tribunalul Castlebar.

O solicitare de informații privind siguranța de la producătorul vaccinului Covid-19, Pfizer, va face parte din „ancheta considerabilă" care a început în legătură cu acest deces. Din păcate aceasta deja durează de o perioadă și nu se știe când se va încheia.
 
Adolescentul, elev în al doilea an de școală, a fost vaccinat cu vaccinul Pfizer Covid-19 la 20 august 2021. El a murit acasă la puțin peste trei săptămâni mai târziu, la 13 septembrie 2021. Acum, medicul legist a stabilit cauza morții: „vaccinul” Pfizer.
 
 Teen Joseph McGinty died three weeks after receiving his Covid vaccine
 
Adolescentul a suferit o deteriorare medicală semnificativă în urma administrării vaccinului. El a fost spitalizat la 1 septembrie și a rămas peste noapte la Spitalul Universitar Mayo înainte de a fi externat în ziua următoare. El a mers din nou la spital pe 8 septembrie pentru revizuire.

„Circumstanțele decesului lui Joseph McGinty constau în faptul că i s-a administrat vaccinul Covid; că se pare că a existat fie o reacție, fie o schimbare semnificativă a circumstanțelor sale medicale în urma administrării vaccinului și că, ulterior, din păcate, McGinty a murit", a declarat medicul legist Pat O'Connor.

Patricia McGinty a identificat în mod oficial rămășițele fiului său în ziua morții acestuia, dar „își amintește foarte puțin de dimineața respectivă", a declarat în fața instanței avocatul familiei, Rita Kilroy de la Lavelle Bourke Solicitors.

Ancheta necesită „o investigație considerabilă în ceea ce privește vaccinul, efectele vaccinului și, de asemenea, efectele vaccinului asupra maestrului McGinty", a declarat medicul legist.

Ca urmare, cazul ar putea dura „luni sau poate chiar ani pentru a-și încheia concluziile", a spus dl O'Connor. Doamna Kilroy a făcut o cerere de asistență juridică în numele familiei.

„Am percepe că ar exista o preocupare pentru sănătatea și siguranța publică și un potențial de recurență în două circumstanțe", a declarat doamna Kilroy în fața instanței.

Nu a existat nicio salvare pentru Benedetta Quadrozzi, tânăra de 18 ani din Alatri, Frosinone, care s-a simțit brusc rău în timp ce juca tenis joia trecută după-amiază, potrivit ilparagone.
 
 
Chiar în timp ce juca sportul ei preferat, tânăra a căzut la pământ după starea de rău. Benedetta a fost apoi transportată la spital după sosirea promptă a personalului medical, contactat imediat de instructorul ei. După primele îngrijiri la fața locului, a fost transportată imediat la spital, unde a fost internată în secția de reanimare.
 
La secția de  terapie intensivă a spitalului "Bambino Gesù" din Roma, inima ei a cedat în cele din urmă, încetând să mai bată. Din păcate, evenimentul a avut un deznodământ fatal și toate încercările de a o smulge pe Benedetta de la moarte au fost în zadar. Părinții ei și-au dat acordul pentru prelevarea organelor.
 
Acesta este încă un caz în care o tânără sportivă perfect sănătoasă este lovită la o vârstă tânără de moartea subită, care nu-i lasă aproape nicio șansă de supraviețuire.
 
FOTO:
Frosinone – La città piange la scomparsa di Benedetta | TG24 ...
 
Karen Sinders era directoarea școlii gimnaziale Lufkin Road Middle School și acolo a murit în mod neașteptat pe 21 noiembrie. Nu au fost făcute publice alte detalii despre cauza morții ei, potrivit msn.

„A fost un lider care a avut un impact și o influență imensă în școală și în marea comunitate. Elevii și personalul de aici, de la Lufkin Middle School, îi vor simți lipsa foarte mult. Gândurile noastre sunt alături de familia și prietenii ei în această perioadă de pierdere", se arată într-un mesaj al districtului școlar.

Districtul școlar a declarat că se așteaptă ca elevii să se simtă „anxioși, triști, temători, furioși sau vulnerabili". De asemenea, districtul a încheiat un parteneriat cu Transitions GriefCare în efortul de a sprijini mai bine familiile în această perioadă dificilă
 
FOTO:
 
Wake County middle school principal died at school Monday
 
Directorul sportiv și antrenorul principal de fotbal din Littlefield, Jimmy Thomas, a murit subit luni dimineață, după ce duminică seara a anunțat că se află în spital, potrivit surselor. 

„În ceea ce a fost cu ușurință cea mai dureroasă zi din viața mea, găsesc bucurie în încercări și necazuri în lucruri pe care nu le înțeleg. Cred că Dumnezeu a răspuns la rugăciunea de ieri este și dezvoltarea planului său. Vă mulțumesc pentru toate rugăciunile și urările de bine", a scris Thomas pe Twitter, făcând referire la Ieremia 29:11.
Thomas a scris la începutul săptămânii că a fost spitalizat din cauza unor cheaguri de sânge bilaterale în ambii plămâni.

Thomas este al doilea antrenor principal de fotbal de liceu din regiune care a murit în ultima săptămână. Antrenorul șef de fotbal Anton, Matt Hoover, a murit și el subit la începutul lunii noiembrie.
 
FOTO:
 
Littlefield coach Jimmy Thomas yells down the sidelines during the game against Littlefield, Friday, Sept. 17, 2021, in Idalou, Texas.


Gareth Atkinson, cunoscut sub numele de Gaz, a murit în mod neașteptat anul acesta la vârsta de 43 de ani, lăsându-și familia și prietenii devastați. '„Războinicul de pe terenul de rugby'' este descris ca fiind un mare prieten cu „atât de multe povești de spus", potrivit examinerlive.
 
FOTO:

 Gareth Atkinson died unexpectedly earlier this year
 
Ben, prietenul său a spus în apelul lansat pe  GoFundMe: „Ca prieteni ai lui Gareth, suntem devastați de recenta și neașteptata sa dispariție. Să spunem că Gaz a fost un mare prieten și unul dintre marile personaje ale vieții este puțin spus, iar golul care a rămas nu va putea fi umplut niciodată. Prieteni de-o viață, am împărtășit totul, un milion de râsete și câteva lacrimi. Întotdeauna a avut un zâmbet pe față și o sclipire obraznică în ochi.”

Un apreciat atlet internațional din Yorkshire a murit în mod tragic în această săptămână, la vârsta de 29 de ani, potrivit thespun.

Tom Edwards, căpitanul echipei de rugby Selby RUFC, a murit subit săptămâna trecută. Starul de rugby în vârstă de 29 de ani a decedat în primele ore ale dimineții de joi. Echipa sa a emis o declarație cu privire la tragicul deces.

„Selby RUFC este profund întristată să vă informeze despre decesul subit al căpitanului echipei First XV, Tom Edwards. Tom, în vârstă de 29 de ani, a decedat în primele ore ale dimineții de joi. Tom a fost popular și iubit de toate vârstele în cadrul clubului. Ne va lipsi cu tristețe", se arată în declarație.

„...După cum veți aprecia, acesta este un moment de mare suferință pentru familiile lui Tom și a logodnicei sale și suntem siguri că gândurile și rugăciunile voastre sunt alături de ei în acest moment de mare pierdere."
 
FOTO:
 
 
Nicki Aycox, cunoscută pentru rolul Meg Masters din serialul "Supernatural" de pe CW, a murit pe 16 noiembrie, a anunțat familia sa. Ea avea 47 de ani, potrivit variety.

Cumnata lui Aycox, Susan Raab Ceklosky, a confirmat vestea pe Facebook pe 17 noiembrie.

„Cumnata mea frumoasă, inteligentă, feroce, incredibil de talentată și iubitoare, Nicki Aycox Raab, a murit ieri, cu fratele meu, Matt Raab, alături de ea", a scris ea. „Nicki și Matt au avut o viață minunată împreună în California. A fost cu siguranță o luptătoare și toți cei care au cunoscut-o au iubit-o."

Aycox a apărut în serialul "Supernatural" între 2006 și 2008 în rolul lui Meg Masters, o fostă umană care a devenit gazda unui demon fără nume în primul sezon. 
 
 FOTO:
 HOLLYWOOD - AUGUST 13: Actress Nicki Aycox attends the opening night of the Feel Good Film Festival at the Egyptian Theater on August 13, 2010 in Hollywood, California. (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images)
 
O mamă tânără în vârstă de 32 de ani a murit subit după ce o afecțiune cardiacă gravă a rămas nediagnosticată, relatează lowestoftjournal.

Hannah Button "a trăit pentru copiii ei și pentru animale", a declarat mama ei, Sara Higgins, în cadrul unui omagiu înainte de înmormântarea ei de săptămâna viitoare.

Mama a doi copii, din Beccles, a murit în iulie, o primă examinare post-mortem dovedindu-se neconcludentă. O a doua are loc acum.

Au fost efectuate teste suplimentare și s-a stabilit că este "foarte probabil" ca Button să fi suferit o cardiomiopatie hipertrofică și o miocardită granulomatoasă.

Doamna Higgins a adăugat: „Ei cred că a provocat o aritmie cardiacă fatală, dar din fericire ea nu ar fi știut nimic despre asta.

„Au cerut familiei ei să fie testată pentru asta, pentru că nu aveam nicio idee. Ea nu era foarte doritoare să meargă la doctor și credea că va fi bine. Dacă povestea ei face ca încă o persoană să meargă la medic, atunci merită să o împărtășim, pentru că nu aș vrea ca alte familii să treacă prin asta".
 
 FOTO: