ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Alegerile prezidențiale din America, sunt în fapt, de-o importanță planetară, posibil cel mai important eveniment istoric din ultimii 2000 de ani. Fiecare națiune depinde de rezultatul acestor alegeri. Două mari tabere sunt deja încleștate într-o luptă teribilă în care suntem și noi implicați masiv. Naționalism vs. globalism.
 
Globalisii au promis o "mare resetare", foarte greșit înțeleasă din păcate de către adepții de oriunde a acestei resetări. Marea resetare n-o să aducă o lume mai bună, n-or să înceapă să umble câinii cu colaci în coadă. Nicidecum. Marea resetare o să împingă toate pârgiile societății umane în mâinile câtorva bancheri putrezi de bogați, care din cauza acestui atuu, au început să se creadă dumnezeii planetei, considerând, în mod patologic, că este legitim ca ei să hotărească cu o mână de fier, autoritară în exces, împrumutând metode fasciste, soarta acestei planete.
 
Omenirea pare să fie pe făraș, de la începutul acestui an teribil. Mulți încă nu realizează situația gravă în care ne aflăm. Sunt orbiți, păcăliți și mințiți sistematic de către latrinele mediatice, armele cu care, de fapt, elita mondială a reușit să îngenuncheze cu succes toată planeta, mituind cu miliarde de dolari, doctori, ziariști, actori, oameni de televiziune.
 
Metoda de corupere este mai puțin inteligentă decât pare la prima vedere. Poți să cumperi aproape pe oricine cu mulți bani. Asta este rețeta succesululi lor către o lume nouă, o adevărată șarlatanie și o sinistră dictatură, care deja s-a instaurat pe întreaga planetă. Trump, împreună cu miile de patrioți, pot înclina balanța sorții către o lume cu adevărat mai bună, curățată de aberațiile globalisto-sataniste care nu sunt altceva decât pure utopii, inspirate în cel mai bun caz din Războiul stelelor, or din vreun roman SF prost.
 
Mult succes Donald Trump, mult succes Americii! Doamne ajută!
 
 
Redacția ActiveNews subscrie Opiniei Artistului. Doamne, ajută!