ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Presa internațională prezintă un nou top al cazurilor lugubre ale timpurilor noastre. Printre acestea se numără morțile subite ale tinerilor, avorturile spontane, sau atacurile de cord apărute din senin la oameni extrem de sănătoși.
 
O fetiță de doar 10 ani, sănătoasă și în formă, a murit subit după ce s-a prăbușit la școală, potrivit the Mirror.

Rai-Lèyah Parveen Saddique se bucura de o zi normală la școală miercurea trecută, înainte de a se prăbuși brusc în timpul după-amiezii. A fost transportată de urgență la spital, iar mai târziu a fost transferată, dar a murit în mod tragic luni dimineață.

Fetița de 10 ani din Wakefield, în formă și sănătoasă, a fost descrisă ca fiind populară și cunoscută și era cea mai mare dintre cei trei frați. Moartea ei a lăsat familia și prietenii șocați. 

Sute de oameni au participat la înmormântarea ei la moscheea Jamia Masjid Swafia, care a fost urmată de o slujbă de înmormântare la cimitirul Wakefield de pe Sugar Lane.
 
FOTO:
 
 Rai-Lèyah Parveen Saddique
 
Hyderabad: Un elev de 8 ani a murit în urma unui atac de cord în Telangana, potrivit munsifdaily.

Potrivit rapoartelor mass-media, tragicul incident a avut loc într-o școală din Venkatraopalli din Boinpalli mandal din districtul Sircilla. Kaushik, în vârstă de 8 ani, care învață în clasa a treia, stătea la coadă cu colegii săi pentru masa de prânz în școală, când, brusc, s-a prăbușit.

Profesorii școlii au chemat medicul local RMP și au efectuat un examen medical al lui Kaushik.

FOTO:
 3rd class student dies while standing in lunch queue in Telangana
 
 
Jucătorul englez de cricket în devenire Ben Aldred se simte norocos că este încă în viață după ce a suferit un stop cardiac subit, potrivit westnews.

Pe 2 octombrie, tânărul de 18 ani, în formă și sănătos, aflat în vizită la familia sa din WA în drum spre o bursă la Academia de cricket Darren Lehmann din Adelaide, s-a prăbușit pe o potecă de pe plaja Mindarie, în timp ce se plimba cu unchiul său, Andy Tracey.

„Nu prea îmi amintesc ce s-a întâmplat", a spus Aldred.

„Din câte am auzit ... . Practic, am căzut pur și simplu pe trotuar".

Stopul său cardiac rămâne un mister pentru medici, în ciuda sutelor de teste, dar Aldred știe că trebuie să le mulțumească paramedicilor care au acționat rapid și străbunicului său pentru că se află încă aici.
Aldred a fost eroul echipei Bexley Cricket Club din orașul său natal, pe gazonul sfințit de la Lord's Cricket Ground, cu 68 de alergări în finala Cupei Naționale, cu o săptămână înainte de a pleca în Australia.

Dar la doar trei zile după ce i-a vizitat pe domnul Tracey și pe soția sa Jackie în Perth, adolescentul s-a agățat brusc de viață de un fir de păr după ce s-a prăbușit fără avertisment lângă plaja din Rosslare Park. Domnul Tracey a crezut că strănepotul său se împiedicase pur și simplu și se lovise la cap. Dar când l-a întors și l-a văzut că se învinețise, a știut că se întâmpla ceva mult mai grav și a început să fie disperat.

În ciuda faptului că nu își actualizase pregătirea de prim ajutor de la Quinns Mindarie Surf Life Saving Club de doi ani, resuscitarea sa imediată - prima compresie a rupt una dintre coastele lui Aldred - a fost crucială. Aceasta a însemnat că Aldred avea un „ritm șocant" în inimă, care le-a permis medicilor să își readucă pacientul la viață.
.
 FOTO:
 On October 2, the fit and healthy 18-year-old, visiting family in WA on his way to a scholarship at the Adelaide-based Darren Lehmann Cricket Academy, collapsed on a Mindarie beach path as he walked with his great-uncle Andy Tracey.
 

SUA: Departamentul de poliție din Port Arthur investighează moartea uneie eleve de la Memorial High School, care a murit duminică dimineața devreme, relatează panews.

Nancy Lizbeth Mendoza Chavez a murit duminică. Districtul școlar independent Port Arthur este îndurerat de pierderea tinerei Chavez, elevă în ultimul an la Memorial High School.

„Inimile, gândurile și rugăciunile noastre se concentrează asupra familiei, prietenilor și Titanilor care au cunoscut-o și iubit-o pe Nancy Lizbeth Mendoza Chavez, elevă în ultimul an la MHS, care a trecut la cele veșnice sâmbătă", a declarat Adrienne Lott, specialist media și comunitate pentru PAISD.

Biserica catolică St. Joseph a oferit, de asemenea, condoleanțe pe pagina sa de Facebook familiei Mendoza Chavez pentru moartea elevei.

Judecătorul de pace Marc DeRouen a ordonat efectuarea unei autopsii. Nu a fost furnizată o cauză a morții.

FOTO:
 
 
 
Callie Crowell este acum un „înger verde” al cercetașilor- după ce a murit în mod neașteptat săptămâna trecută, pe 8 noiembrie, la numai 18 ani. Era născută pe 6 iunie 2004, după cum se arată în anunțul funebru.
 
Ea era în prezent boboc la Universitatea din Virginia. Callie a fost cercetașă timp de 13 ani ca membră a organizației Patrick Co. Troop 1302. Ea a primit premiul Triumph Award chiar anul acesta; după ce a obținut toate cele trei cele mai înalte premii ale cercetașilor: Bronz, Argint și Aur. În calitate de absolventă, ea ne-a împărtășit acest lucru în luna iunie: "Cercetașii mi-au oferit multe oportunități de-a lungul anilor, care mi-au permis să îmi ajut comunitatea, precum și să îmi îmbunătățesc multe dintre propriile mele abilități. Cumnata mea a fost cel mai bun lider de trupă pe care mi l-aș fi putut dori și m-a ajutat să reușesc în multe lucruri în cadrul și în afara cercetașilor."

FOTO:
 

SOMERSET - Antrenorul principal de fotbal al liceului Somerset High School, Charles "Robbie" Lucas, a murit în weekend. Acum, școala își amintește de moștenirea sa de lungă durată - pe teren și în afara lui. În calitate de antrenor principal, Lucas a adus șapte campionate regionale și un campionat de stat clasa 2A în 2019, potrivit lex.

Superintendentul districtului, Kyle Lively, a împărtășit într-o declarație, că „a fost un antrenor de fotbal remarcabil, un profesor excelent și o persoană și mai bună. Antrenorul Lucas i-a pus întotdeauna pe alții înaintea lui însuși și a făcut nenumărate sacrificii pentru îmbunătățirea jucătorilor, antrenorilor și elevilor săi".

Antrenorul Lucas a fost la Somerset High School timp de peste două decenii și, în acest timp, a fost antrenor principal timp de peste 10 ani. Liderii de la această școală mi-au spus că era un antrenor dur, dar foarte grijuliu și respectat de jucători.

Directorul liceului Somerset High School, Jeff Wesley, a declarat: „a fost întruchiparea altruismului și va rămâne pentru totdeauna în inimile și istoria liceului Somerset High School". 

„Ei bine, el m-a învățat, doar a întărit unele dintre lucrurile în care credeam - știți, credința și familia ta, fotbalul, copiii tăi sunt lucrurile care sunt importante. În meciurile de fotbal se vor întâmpla lucruri care vor determina rezultatul și pe care nu ai cum să le afectezi. Dar, singurul lucru pe care îl poți face este să rămâi mereu fidel ție însuți", spune Charles.
 

FOTO:
 Fhh12xoXoAIHX5x.jpg
 
MAREA BRITANIE: Un soț iubitor din Scunthorpe a adus un omagiu emoționant soției sale, care a murit din păcate la vârsta de doar 41 de ani, în urma unui atac de cord  potrivit grimsbytelegraph.

După ce s-a luptat cu unele probleme cardiace, Pam Tomlinson a suferit un atac de cord joi, 10 noiembrie. Ea a murit în mod tragic în dimineața zilei de sâmbătă, 12 noiembrie, lăsându-i în urmă pe cei doi copii, Summer și Charley, și pe soțul ei, Warwick.

Domnul Tomlinson, în vârstă de 45 de ani, a fost căsătorit cu soția sa timp de 22 de ani și a declarat că aceasta avea „cel mai uimitor suflet" și „i-a atins pe toți cei din viața ei". Inițial au locuit în Londra, dar s-au mutat în zona Scunthorpe pentru un stil de viață mai lent. Un soț iubitor din Scunthorpe i-a adus un omagiu emoționant soției sale, care a murit din păcate la vârsta de doar 41 de ani.
 
„A fost cea mai bună mamă din lume și a avut grijă de toată lumea", a spus Warwick. „A fost îngrijitoare înainte de a avea copiii noștri, dar tot a avut grijă de ambele mame ale noastre și chiar și de mine."

El a adăugat: „Pam a avut întotdeauna o perspectivă uimitoare asupra vieții, mereu pozitivă. De atunci, ficatul ei a fost donat, iar familia și prietenii ei se simt liniștiți știind că o parte din ea încă trăiește.”
 
 FOTO:
Warwick and Pam Tomlinson with their two children Summer and Charley
 
NATCHITOCHES PARISH, La. (KSLA) - Biroul șerifului din Natchitoches Parish investighează moartea unui deținut, care a murit subit și a fost tatăl unui sportiv celebru potrivit ksla.com

Șeriful Stuart Wright spune că, la 10 noiembrie, Carlos Thomas, în vârstă de 45 de ani, a fost dus la Centrul Medical Regional Natchitoches după ce s-a plâns de dureri puternice de spate. Thomas a devenit brusc insensibil în timp ce se afla în ambulanță, spune biroul șerifului. Au fost efectuate eforturi de salvare a vieții, dar nu au avut succes. Thomas a fost declarat mort la scurt timp după aceea.

Thomas este tatăl fundașului de la Tampa Bay Bucs, Devin White. White a postat despre moartea tatălui său pe Facebook pe 11 noiembrie.

Thomas a fost adus la Natchitoches pe 14 octombrie de către Serviciul de șerifi americani pentru a aștepta procesul pentru acuzații federale anterioare.

Se efectuează o autopsie pentru a verifica cauza oficială a morții lui Thomas; aceste rezultate sunt în așteptare.

FOTO:
 Strength Manifested Through Tragedy: Devin White's Origin Story
 
INDIA: Un celebru regizor a murit subit din cauza unui atac de cord, relatează indiaherald.com

Fanii deplâng pe rețelele de socializare moartea regizorului Murali Krishna, care a lăsat industria cinematografică kannada într-o mare tristețe. murali Krishna, care a fost un regizor de frunte în industria cinematografică kannada, a decedat din cauza unui atac de cord. murali Krishna a regizat multe filme de succes în kannada, inclusiv Kaara. A strălucit nu numai ca regizor, ci și ca producător.

Regizorul murali Krishna, care suferea de probleme de sănătate în ultimele zile, a fost diagnosticat cu o tumoare pe creier și a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru aceasta. Însă familia sa a declarat că a murit din cauza unui atac de cord după operație. Moartea lui murali krishna a lăsat industria cinematografică kannada într-o profundă tristețe. Mulți fani și celebrități din industria cinematografică îi transmit condoleanțe prin intermediul rețelelor de socializare. murali krishna are două fiice și o soție.

Deși avocat de profesie, murali krishna a devenit regizor datorită pasiunii sale pentru cinema. Ulterior, a devenit un producător de succes și a produs diverse filme de succes. În mod similar, tatăl lui Mahesh Babu și popularul actor telugu krishna a decedat și el astăzi. Industria cinematografică din sudul Indiei este acum scufundată într-o tragedie profundă.

FOTO:
 
 
CHINA: O femeie însărcinată din China a susținut că a suferit un avort spontan din cauza protocoalelor stricte COVID-19 impuse de administratorii complexului său.

Potrivit presei locale, femeia însărcinată din districtul Jiulongpo, identificată doar ca Lei, nu a reușit să primească tratamentul la timp după ce a fost împiedicată să părăsească apartamentul său din cauza unui blocaj impus.

Lei, despre care se spune că ar fi însărcinată în 10 săptămâni, ar fi alertat administratorii proprietății lor prin WeChat că are nevoie de îngrijiri medicale după ce s-a simțit rău în jurul orei 7:30 a.m. pe 12 noiembrie.

După ce a comunicat cu diferite categorii de personal, pacienta a fost în cele din urmă adusă la spital în jurul prânzului. În momentul în care a ajuns la spital, aceasta suferise deja un avort spontan, potrivit surselor.
 
 FOTO: