ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


 Părinții îndurerați au jurat să păstreze vie memoria fiicei lor adolescente după ce aceasta a murit subit, potrivit Echo.
 
 Fay died suddenly just months after her 18th birthday
 
Shirley Adderley a crezut că fiica ei Fay „își făcea de cap” când aceasta nu s-a mai trezit într-o dimineață. Dar, după ce a constatat că aceasta zace „fără reacție", s-a dovedit că tânăra de 18 ani a murit subit după ce suferise o criză necunoscută în timpul nopții.

Clare Duffy, în vârstă de 41 de ani, a fost găsită moartă de soțul ei după ce s-a culcat cu dureri în umăr, potrivit yournews.
 
Mama a doi copii s-a trezit într-o dimineață cu o durere de umăr. Ea s-a gândit că o baie fierbinte și un somn bun o vor face să se simtă mai bine și i-a cerut soțului ei să o trezească dacă doarme prea mult. Din păcate, Clare nu s-a mai trezit.

Soțul ei, Richard Duffy, a fost îngrozit când s-a dus în dormitorul lor pentru a o verifica pe Clare și a găsit-o fără reacție. A sunat frenetic la 911, dar ea era deja moartă. Clare a fost declarată moartă și se crede că a murit din cauza unei embolii pulmonare.
 
Fosta jucătoare de tenis feminin a Universității din Georgia, Lilly Kimbell, a decedat duminică, 5 februarie, la vârsta de 31 de ani.
 

Potrivit familiei lui Kimbell, tânăra a avut o problemă la rinichi care a dus la un atac de cord masiv. Familia și oficialii de urgență i-au făcut resuscitare lui Kimbell, iar aceasta a fost dusă la spital, dar a rămas fără oxigen pentru o perioadă îndelungată. Lipsa de oxigen i-a provocat leziuni majore la nivelul creierului, iar familia a trebuit apoi să ia decizia dificilă de a o deconecta de la aparate.
 
Omagii în urma morții subite unei mame a trei copii din Tyrone. Aceasta a decedat subit la vârstă de 37 de ani, potrivit mirror. 

 

Lauren a fost înmormântată luni, 6 februarie, înmormântarea ei având loc la biserica St Patrick's Church, Donaghmore, după care a avut loc o înmormântare. Nu au existat informații cu privire la decesul neașteptat la femeii.