ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O soție, mamă a doi copii și analist de credite, în vârstă de 39 de ani, își acceptă cu greu „noua normalitate” după ce a rămas fără piciorul stâng, ca urmare a unei tromboze venoase profunde provocate de serul experimental Covid produs de Pfizer, iar acum încearcă să-i avertizeze pe alții cu privire la ceea ce este acum o reacție adversă frecventă la injecțiile experimentale, arată The Covid Blog.

Cícera Santos, pe numele său complet Raimunda Cícera Alves do Santos, a făcut prima doză de Pfizer pe 25 august 2021, potrivit paginii sale de Instagram. Nu este clar dacă vaccinarea i-a fost impusă de angajator, dar în fotografia de la momentul administrării injecției pare să poarte o uniformă de lucru.
 
 
Do Santos nu a postat această fotografie pe 25 august, când a făcut vaccinul, ci doar pe pe 15 octombrie. Apoi, pe 21 octombrie, și-a spus/scris întreaga poveste. 
 
Ea a relatat într-o postare că, în ziua respectivă (25 august), a simțit durere la locul injectării. Trei zile mai târziu, pe 28 august, a observat că piciorul stâng a început să i se umfle. Pe 2 septembrie, aceasta a acuzat dureri de stomac foarte puternice și dureri atroce în piciorul stâng. În aceeași zi, a mers la Spitalul Araguatins, dar medicii nu au putut să-și dea seama despre ce era vorba. I-au dat calmante și au trimis-o la un spital din Augustinópolis. Medicii de-acolo i-au administrat morfină și anticoagulante. Piciorul ei stâng era umflat și începuse să se învinețească. Pe 3 septembrie, i-au făcut o ecografie. 
 
 
Ultrasunetele au scos la iveală o tromboză venoasă la piciorul stâng. Cicera Santos a fost transferată la un alt spital din Araguaína, unde medicii au încercat să îi îndepărteze cheagurile de sânge, dar piciorul femeii era complet mort, iar cangrena se agrava de la o oră la alta.
 
 

„I-am rugat să nu mi-l amputeze pentru că nu voiam să-mi pierd piciorul și credeam că mai am o șansă de a mă vindeca fără a fi nevoie de amputare”, a scris ea.
 
Dar, pe 6 septembrie, medicii i-au spus că nu mai există nicio modalitate de a-i salva piciorul. Erau nevoiți să îi amputeze piciorul de la genunchi în jos. Operația de amputare a avut loc pe 9 septembrie. VIDEO: