ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Există doar trei țări pe această planetă ale căror oficiali guvernamentali au refuzat să accepte vaccinul COVID-19 de la Organizația Mondială a Sănătății: Burundi, Tanzania și Haiti, relatează HAL Turner Radio Show:
 
„În Burundi a fost vorba de președintele Pierre Nkurunziza

În Tanzania, a fost președintele John Magufuli

În Haiti, a fost președintele Jovenel Moïse

Toți acești trei președinți sunt acum MORȚI.

Coincidență?

Care sunt șansele ca acești trei președinți să moară în timpul mandatului... și singurul lucru pe care îl au în comun este că au refuzat să accepte vaccinul pentru țările lor?

Pentru mulți oameni, moartea lor pare o crimă; deși cea din Haiti a fost o crimă în toată regula, el a fost asasinat de oameni înarmați.

DEPOPULARE

Mulți oameni au speculat că întregul COVID-19 a fost o înscenare, un atac mortal intenționat asupra umanității însăși.   

Există oameni pe această planetă care cred că umanitatea însăși este ca un virus împotriva planetei.  Ei cred că umanitatea distruge planeta și, prin urmare, continuă ei, umanitatea trebuie să fie sacrificată.

Mulți dintre acești oameni se află în poziții de mare putere și bogăție.

Un număr mare de oameni consideră că așa-numitul "vaccin" pentru COVID-19 este metoda prin care acești oameni au decis să sacrifice umanitatea. 

Deci, conform teoriei, ei au făcut publicitate unui "coronavirus nou", care s-a dovedit a avea o RATĂ DE SUPRAVIEȚUIRE de 99,6%, ca motiv pentru a obține un "vaccin" nou, netestat și nedovedit.   Problema este că acest vaccin nu folosește virus activ sau chiar atenuat în el, ci folosește tehnologia ARNm, care nu a fost niciodată folosită ca "vaccin", nicăieri pe planetă, niciodată înainte.

Mulți, foarte mulți oameni au MURIT deja după ce au primit acest "vaccin" și sute de mii sunt grav răniți, unii cu handicap permanent, după ce l-au primit.

Dacă această teorie despre folosirea unui vaccin pentru a elimina omenirea este adevărată, ar ezita cei care o pun în practică să ucidă trei președinți?”, se întreabă autorul articolului.
 
Dacă pe lângă cele trei țări menționate de jurnalistul american Hal Turner mai erau și altele, până recent, respectiv Eritrea, Madagascar și Coreea de Nord, ultimele două au căzut de pe listă, după ce Madagascar a acceptat vaccin din surse occidentale - donație de AstraZeneca de la SUA, UE și Marea Britanie - iar Coreea de Nord, după ce a refuzat AstraZeneca din motive de efecte adverse a acceptat o donație de Sputnik de la „fratele mai mare”, Rusia. A mai rămas Eritrea. O singură țărișoară de pe Pământ.