ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Curtea Supremă a Statelor Unite a blocat măsura de urgență a administrației Biden care ar fi forțat marii angajatori să-și vaccineze sau să-și testeze regulat angajații.

Decizia, pronunțată joi, este o victorie majoră pentru criticii mandatului. Multe companii cu peste 100 de angajați au făcut apel la Curte Supremă pentru a bloca ordinul după ce instanțele inferioare au decis menținerea mandatului.

„Vaccinarea și testarea OSHA împotriva COVID-19; Standard temporar de urgență, 86 Fed. Reg. 61402, este suspendată până la soluționarea cererilor solicitanților de revizuire în cadrul Curții de Apel a Statelor Unite pentru Circuitul Șase”, a decis instanța cu un vot de 6 la 3.

Decizia Curții Supreme suspendă ordinul președintelui Joe Biden cel puțin până când Circuitul Șase de Apel al Statelor Unite ajunge la o decizie asupra cazului.

În schimb, Curtea Supremă a decis să mențină mandatul de vaccinare impus lucrătorilor din domeniul medical cu un vot de 5 la 4.

Parteneriat Tribuna.US

Actualizare: Cititorul nostru, Pr. Prof Ion Ciungu ne informează:

Viu este Mântuitorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, Fiul Veșnic Iubit al Tatălui nostru Sfânt din Ceruri, Fiu Făcut Om din Sfânta Fecioară Maria, prin puterea Duhului Sfânt și a Tatălui nostru Sfânt din Ceruri. Să fim cu El, în fiecare moment, în vecii vecilor!

Ar trebui să facem cunoscut faptul că mandatul de vaccinare impus lucrătorilor din domeniul medical permite scutiri religioase și medicale. Este foarte important. Detalii AICI.