ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul Președinte al SUA se va întoarce în mediul online în două, trei luni, dar de data aceasta cu o platformă proprie, a anunțat Jason Miller, consilierul principal al lui Donald Trump, pentru Fox News. Miller a spus că noua platformă va „redefini complet jocul” și este convins că se vor alătura „zeci de milioane” de oameni pe viitoarea rețea de socializare.

În momentul de față, Trump este prezent pe platforma conservatoare Gab,  - la fel ca și ActiveNews, prezentă și pe Parler - însă planul lui este să-și lanseze propria rețea.

De la evenimentele din 6 ianuarie de la Capitoliu, contul oficial de Facebook al lui Trump a fost cenzurat. Totuși, postările sale până în data de 6 ianuarie sunt încă vizibile și pot fi văzute aici https://www.facebook.com/DonaldTrump.

Chiar în cazul în care Twitter și Facebook și-ar restabili principiile de postare, Trump a declarat anterior că nu s-ar mai întoarce la aceste platforme.

Fostul Președinte a fost prezent de curând la postul conservator Newsmax TV pentru a discuta despre planurile sale de viitor asupra rețelelor sociale. „Dacă te uiți la ce se întâmplă cu Twitter, înțeleg că a devenit foarte plictisitor și milioane de oameni pleacă. Părăsesc platforma pentru că nu mai este același lucru, și înțeleg asta”, a menționat Trump pentru canalul american.

Mulți conservatori americani s-au mutat deja pe Telegram, unde se află și ActiveNews.