ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un baschetbalist de 17 ani, vaccinat cu Pfizer, a fost diagnosticat cu cheaguri de sânge în apropierea și în interiorul creierului. La nouă zile după ce a primit vaccinul, băiatul a ajuns la spital, unde medicii i-au pus diagnosticul, relatează Western Journal.
 
Băiatul juca în echipa de baschet a liceului Corner Canyon din Draper, Utah. Tânărul de 17 ani i-a spus unui reporter că avea mari speranțe de a obține o bursă pentru a juca baschet la facultate.
 
Doar că între timp s-a vaccinat cu Pfizer.
 
Chiar în seara de după inoculare, sportivul a simțit dureri de gât și umflături. În câteva zile, el a dezvoltat "migrene extreme", a raportat KSL-TV în 10 mai 2021.

Mama lui a declarat că fiul ei fusese "100% sănătos" până atunci.

La momentul respectiv, mama sa a ezitat să dea vina pe vaccin.

Acum, aproape doi ani mai târziu, ea crede că legătura a fost confirmată.
 
"Înregistrările medicale afirmă că a avut loc o reacție adversă la vaccin", a spus ea într-o postare din 3 ianuarie pe Facebook.

Contrar speranțelor de care familia s-a agățat în 2021, problemele de sănătate ale lui Everest au continuat - și chiar au crescut, incluzând complicații cardiace.

Chiar săptămâna trecută, pe 3 ianuarie, Cherie Romney a adăugat o actualizare pe Facebook.

"Tocmai am ieșit de la Urgențe AZI", a scris ea. "Everest are un alt cheag de sânge, o venă profundă în piciorul drept & au confirmat că inima lui este încă afectată. Trimiterea la un cardiolog - vor urma mai multe despre inima lui, deoarece se pare că daunele provocate de inflamație pot fi permanente. Nu mai vorbim de [efectele] traumei cerebrale cu care încă se confruntă zilnic."

 "Mulțumesc vaccinului Covid, mulțumesc guvernului american. Fostul meu jucător de baschet de 1,90 metri nu mai este un jucător de baschet & este din nou sub influența anticoagulanților începând din această seară. Mă bucur că am făcut "ceea ce trebuia" și că l-am protejat de Covid, păcat că minciunile despre asta i-au schimbat viața pentru totdeauna și aproape l-au ucis.”