ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un atlet în vârstă de 18 ani a murit după ce s-a prăbușit în timpul unui antrenament de atletism la școala sa din Nebraska, scrie Daily Mail.

Hunter Palmer era elev la liceul Wisner-Pilger. El s-a prăbușit vineri și a murit ulterior la un spital din apropiere. Cauza decesului nu a fost dezvăluită.

'Anunțăm cu inima îndurerată că Hunter Palmer, elev în ultimul an la Wisner-Pilger Schools, a murit', se arată într-un comunicat al districtului școlar.

'Este important ca părinții să verifice ce fac copiii lor în această perioadă dificilă. Durerea este foarte profundă și poate afecta fiecare copil în mod diferit'. 

Elevul cu multiple talente a jucat și baschet și a reprezentat școala sa la fotbal, a relatat luni Omaha World-Herald. Palmer semnase cu Universitatea Midland pentru fotbal.

'Cerul a câștigat un tânăr grozav', a declarat antrenorul de la Midland, Jeff Jamrog, într-un omagiu pe Twitter.

Elevului din ultimul an de liceu îi plăceau, de asemenea, luptele, golful și baseball-ul, potrivit necrologului său.

'Îi plăcea să iasă cu prietenii, să se plimbe cu mașina, să se uite la Netflix, să ridice greutăți, să cânte și să bea Dr. Pepper. Echipele sale preferate erau Green Bay Packers și Clemson Tigers', se arată în necrolog.

Liceul Wisner-Pilger nu avea luni informații despre cauza morții lui Palmer. 

Autoritățile locale au trimis întrebările către procurorul județului, care a refuzat să comenteze.
 
Palmer had signed with Midland University for football and the college head coach paid tribute