ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vaccinarea cu serul experimental anti-Covid produs de Johnson&Johnson a fost suspendată în Statele Unite de FDA și de CDC, după ce 6 femei au dezvoltat cheaguri de sânge „rare” în urma injectării, iar una dintre ele a și murit, potrivit Vaccine Impact News

Cu toate acestea, raportările care se fac acum indică o răspândire mult mai largă a problemei decât au informat FDA și CDC. 

De exemplu, zilele trecute, Vaccine Impact a relatat cazul unui tată a 7 copii din Mississippi, „tânăr și sănătos”, care a suferit un atac cerebral și a paralizat, iar acum se află în spital în stare critică, în urma injectării cu serul experimental anti-Covid al companiei Johnson & Johnson. 

Joi, The COVID Blog a informat despre moartea unui tânăr de doar 21 de ani, student la medicină în cadrul Universitatății din Cincinnati, care a murit în decurs de 24 de ore după ce i s-a administrat injecția Covid Johnson & Johnson.

Lui John Francis Foley i s-a administrat vaccinul cu vector viral duminică dimineața, pe 10 aprilie - cu doar 2 zile înainte ca CDC/FDA să-l suspende. Potrivit unei postări pe Facebook, în seara aceea s-a simțit rău. S-a dus la culcare, sperând să se simtă mai bine a doua zi dimineață. Însă nu s-a mai trezit niciodată. 

Mama sa, Mary Beth Foley, a anunțat că fiul ei „aparent, a murit liniștit, în somn” și că „suspectează o reacție gravă în urma vaccinării Covid”.
 

 
 
Jennifer Snyder Benedict, mama prietenei lui John, Maddie Benedict, a anunțat și ea pe Facebook decesul lui John, precizând că tânărul a fost vaccinat cu doza J&J și că s-a simțit rău în urma lui: