ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bianca Moț din Sânicolau Mare (jud. Timiș), care lucra ca învățătoare la Școala Gimnazială „Nicolae Bălcescu” din Arad, a decedat la numai 36 de ani, în urma unui infarct, informează CriticArad.ro.

„Colega noastră, profesor învățământ primar Bianca Moț, a decis să conducă o altă "clasă pregătitoare"! Ne exprimăm regretul pentru fulgerătoarea dispariție a colegei noastre și transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate. Drum lin, Bia!”, i-au transmis colegii din colectivul didactic al Școlii „Nicolae Bălcescu” Arad pe Facebook

Dacă ar mai fi trăit, tânăra învățătoare ar fi urmat să se transfere din septembrie la Școala Generală nr. 18, mai aproape de casa ei.

Trupul neînsuflețit a fost depus luni, 24 mai, la casa funerară Kuki, pe strada Cocorilor. Înmormântarea va avea loc miercuri, 26 mai, la cimitirul Eternitatea de la Piața U.T.A.