ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Familia unei tinere nevaccinate de 19 ani, decedată anul trecut într-un spital din Wisconsin, acuză oficialii statului de mușamalizaraea cazului, după ce fiica lor a murit din cauza protocolului COVID din spital, transmite LifeSiteNews.

Grace Schara a fost internată la Spitalul St. Elizabeth din Appleton pe 6 octombrie 2021, la cinci zile după ce a fost testată pozitiv pentru COVID-19. Schara avea sindromul Down și a fost descrisă de tatăl ei, Scott, ca fiind foarte funcțională. St. Elizabeth face parte din Ascension Medical Group, care pretinde a fi "bazat pe credință".

Părinții Scott și Cindy Schara au detaliat un șir de aspecte tulburătoare ale tratamentului fiicei lor, începând cu personalul spitalului care le-a criticat refuzul vaccinurilor COVID-19 și acceptarea protocoalelor alternative de tratament, apoi escaladând până la citirile inexacte ale oxigenului din sânge folosite pentru a încerca să o pună pe Grace pe un ventilator.

Cel mai important este faptul că Grace a fost etichetată în mod eronat ca fiind un caz de "nu resuscitare" (DNR) și i s-a administrat un cocktail de sedative, medicamente pentru anxietate și morfină pe măsură ce starea ei de sănătate se deteriora, iar în cele din urmă a murit după ce rudele au refuzat insistența familiei de a insista că nu era un caz de DNR și rugămintea de a o resuscita. Familia a adăugat la vremea respectivă că oficialii spitalului au refuzat să se întâlnească ulterior cu ei pentru a le asculta nemulțumirile.

De atunci, soții Schara s-au străduit să facă cunoscută povestea lui Grace prin diverse mijloace, inclusiv prin intermediul unui site web, prin intermediul tuturor celor din mass-media care vor să asculte și prin panouri publicitare.