ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O adolescentă din Anglia a murit anul trecut după ce a suferit o „durere de cap fulgerătoare”, considerată a fi fost provocată de vaccinul cu ARNm dezvoltat de AstraZeneca împotriva COVID-19,  potrivit concluziilor unei anchete, arată LifeSiteNews.

Kasey Turner, o tânără de 18 ani, a murit pe 27 februarie 2021, la patru zile după ce a fost internată în Spitalul Barnsley din South Yorkshire cu „cea mai puternică migrenă pe care a avut-o vreodată”, conform unei anchete privind decesul ei, desfășurată la Centrul Medico-Legal din Sheffield pe 22 martie.
 
În instanță s-a relatat că Turner „țipa de durere” din cauza intensității durerii de cap, care, potrivit radiologului consultant de la Barnsley Hospital, dr. Nicola Lee, este „cel mai frecvent asociată cu o hemoragie subarahnoidă” - un tip de hemoragie cerebrală.
 
The Yorkshire Post informează că Turner a făcut prima doză de vaccin AstraZeneca pe 13 februarie, cu doar două săptămâni înainte de moartea sa. 
 
La vremea respectivă, în Anglia, nu era în derulare nicio campanie națională de vaccinare COVID pentru categoria de vârstă 18-29 de ani, însă, pentru că făcea un curs de formare ca paramedic la Yorkshire Ambulance Service NHS Trust, care desfășura un program de vaccinare în acea perioadă, i s-a oferit vaccinul mai devreme decât celorlalte persoane de vârsta ei.
 
Dacă nu ar fi lucrat ca paramedic stagiar, probabil că nu ar fi fost vaccinată atunci, a fost de părere profesorul Michael Makris, expert în tromboză, care a luat cuvântul în cadrul anchetei.
 
Când a ajuns la spital, pe 23 februarie, cu o durere de cap severă, medicii au diagnosticat-o inițial cu trombocitopenie imună - un număr scăzut de trombocite în sânge, dar o anchetă efectuată după moartea ei a relevat că aceasta suferise, de fapt, o tromboză venoasă cerebrală sinusală (CVST), sau un cheag de sânge în cavitatea sinusală, care nu fusese observat de medicii care efectuaseră tomografia computerizată.
 
În plus, ancheta a mai arătat că Turner suferise mai multe evenimente adverse frecvente asociate vaccinurilor.
 
După ce a făcut convulsii pe când se afla în spital, echipa medicală a luat în considerare o operație pe creier, dar, în cele din urmă, a decis să nu inițieze procedura, de teamă că aceasta ar putea provoca „leziuni cerebrale semnificative”.
 
Starea lui Turner s-a deteriorat rapid și, în urma unei evaluări neurologice, medicii au stabilit că adolescenta se afla în moarte cerebrală și au hotărât să întrerupă ventilația mecanică, fapt ce a dus la decesul ei câteva ore mai târziu.
 
În opinia sa de specialist, Makris a declarat că acel cheag fatal a fost declanșat de injecția COVID, care i-a provocat lui Turner o trombocitopenie trombotică imună indusă de vaccin (VITT).