ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un parașutist în vârstă de 28 de ani a murit, sâmbătă, pe aerodromul Luncani din județul Cluj, după ce parașuta nu i s-a deschis în timpul unui salt din avion. Bărbatul sărise de la o înălțime de aproximativ 3.000 de metri.

Conform primelor informații, se pare că parașutistul s-ar fi lovit la cap în momentul în care a sărit din avion. Parașuta de rezervă i s-a deschis în avion, bănuiesc anchetatorii, iar tânărul a fost tras afară de curenții de aer și s-a izbit de coadă aeronavei. E posibil să fi leșinat instantaneu. Cert e că nu a mai schițat nicio mișcare, spun martorii, și s-a zdrobit de sol.

Poliția Cluj a deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă în acest caz.Tânărul în vârstă de 28 de ani  care a murit este Vlad Lupaș, directorul comercial al lanțului de restaurante Salad Box.

SaladBox are peste 40 de unități în România, Ungaria, Germania și Algeria, fiind al treilea lanț de restaurante cu servire rapidă ca număr de unități în România, după McDonald’s și KFC.

Afacerea în conducerea căreia se afla Vlad Lupaș a fost demarată în 2012. În 2015, cifra de afaceri a Salad Box a fost de 14 milioane de euro. Potrivit datelor de la Registrul Comerțului, Cristian Vlad Lupaș deținea 10%. din capitalul Saladbox SRL, ceilalți acționari fiind Dan Lar - 43,34% și Dan Isai - 46,66%. 

Vlad Lupaș era căsătorit, avea doi copii, iar soția este din nou însărcinată.