ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Zilele acestea, cunoscutul muzician Ovidiu Lipan Țăndărică a semnat pentru Referendumul de demitere a primarului-dezastru al SEctorului 1 USR-ista Clotilde Armand.
 
„Omul si Artistul-simbol, care a reprezentat cel mai bine ideea de libertate in Romania comunista, s-a alaturat demersului nostru.

Ovidiu Lipan își dorește ca, așa cum va lansa pe 15 septembrie încă un proiect cultural de valorizare a României, și sectorul 1 să redevină un reper al evenimentelor de clasă, al muzicii bune și al spiritului, nu un fief al gunoaielor, șobolanilor, abuzului și incompetentei.

Suntem din ce în ce mai mulți pentru #capitalacapitalei. Sfidând orice limită a bunului simț, edilul om-nou și-a luat concediu în starea de alertă instituită chiar la solicitarea sa și simulează buna administrare a urbei lansând jumătăți de adevăr pe rețelele de socializare.
 
Sfidând orice limită a bunului simț, edilul om-nou și-a luat concediu în starea de alertă instituită chiar la solicitarea sa și simulează buna administrare a urbei lansând jumătăți de adevăr pe rețelele de socializare., a scris fostul ministrul al economiei, Alexandru Petrescu, pe Facebook.