ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un consilier local şi fost primar al localităţii Bătarci din Ţara Oaşului a decis să blocheze un drum public pentru mai bine de 30 de familii ca să nu mai fie deranjat de săteni.
 
Oamenii de-a dreptul şocaţi de măsura extremă luată de consilier  au ieşit în stradă şi au cerut actualului primar şi poliţiei să deblocheze drumul, informează B1 TV.

Coincidenţă sau nu, chiar lângă drumul blocat, fostul edil deţine acum o brutărie şi i-a construit şi fiului său o casă. 

Pentru a nu mai fi deranjat de săteni, consilierul local Vasile Avași a blocat pur și simplu drumul public cu un gard. Oamenii spun că acum nu mai au cum să treacă cu căruţele, accesul fiind blocat de respectivul gard. 

"Cum am putea noi să trecem cu o căruţă cu fân sau cu o căruţă cu lemne? Noi cum putem să circulăm până acasă la ce drum ne-a dat la o curbă de 90 de grade ? Nu putem să băgăm un TIR în localitate, nu avem acces cu maşina mare, la ce drum ne-a creat el", spune un localnic.

Primarul l-a reclamat pe consilier la Poliție, după un scandal monstru. Polițiștii l-au amendat atunci pe bărbat cu 1.000 de lei și i-a cerut ca în termen de 3 zile să deblocheze drumul. 

Pentru că însă nu s-a întâmplat nimic, oamenii au protestat din nou.