ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Târgul  de la Craiova, accesibil fără Certificat Verde, se află în topul celor mai frumoase piețe de Crăciun din Europa. Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a declarat că a costat foarte puțin, potrivit Antena3.
 
 

"Avem un contract cu firma care asigură iluminatul public să orneze gratuit de sărbători orașul. Sigur că noi ne întâlnim cu ei în timpul verii și stabilim ce tip de instalații ne dorim. În același timp, vreau să vă spun că și consumul este foarte mic. Deși sunt 1.200.000 de beculețe, ele consumă cât șase calorifere electrice.

În ceea ce privește riscul pandemic, anul acesta am asigurat acest Târg de Crăciun într-un perimetru de aproximativ un kilometru pătrat. E deschis în trei piețe din Craiova”, a declarat Olguța Vasilescu, la Antena3.

"Noi am trimis fotografii la site-ul respectiv și am fost selectați. Ne-am bucurat foarte mult, apoi ne-au cerut un videoclip de prezentare ca să se convingă de cum arată orașul”, a spus Vasilescu referitor la selectarea Craiovei în clasamentul celor mai frumoase piețe de Crăciun din  Europa.
 
 

 
 
VIDEO: