ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a precizat, miercuri seara, la "Sinteza zilei", că suspendarea președintelui Klaus Iohannis nu mai trebuie să fie prima preocupare a coaliției, atâta timp cât șeful statului nu va împiedica lupta cu statul paralel.

„Atâta vreme cât președintele va respecta Constituția, va lăsa ca lucrurile să evolueze normal în acest demers de a scoate mizeria la suprafață, mizeria însemnând toate componentele statului paralel, nu știu dacă suspendarea mai trebuie să fie prima preocupare.

Trebuie să existe un motiv politic și constituțional solid. Dar, eu cred că aceste demersuri trebuie să le continuăm", a spus Călin Popescu Tăriceanu.

Președintele Senatului a mai spus că DNA se face vinovată de conturarea unei imagini a României ca fiind drept cea mai coruptă țară.