ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat luni la Parlament că, în opinia sa, nu ar fi nevoie de mitinguri de susținere așa cum au anunțat cei de la PSD că intenționează să facă în zilele următoare.



”Nu știu cine organizează proteste, eu nu sunt încă informat, dar lumea e liberă să protesteze. Se întâmplă de atâta vreme. E în ultima vreme o anumită tendință de a muta disputele politice, lupta politică, din Parlament, care este forumul democratic, în stradă”, a spus Călin Popescu Tăriceanu, întrebat care este poziția ALDE și dacă partidul va participa la mitingurile PSD.

”Nu știu, eu cred că nu e nevoie în acest moment de mitinguri de susținere”, a completat liderul ALDE.

El a mai spus că zilele următoare va fi o ședință a coaliției de guvernare și va discuta subiectul acolo.

Secretarul general adjunct al PSD Codrin Ștefănescu a declarat duminică seară, după o întâlnire a liderilor partidului cu președinți de filiale, că PSD va organiza un miting împotriva statului paralel. El a precizat că luni va avea loc o discuție și cu ceilalți lideri de filiale și se va decide când va avea loc manifestația, care se va desfășura simultan în București și în alte orașe ale țării.