Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a vorbit într-o emisiune la Antena 3, despre decizia ÎCCJ de a-l achita pe Victor Ponta, în dosarul Rovinari-Turceni, în care DNA cerea șase ani de închisoare, afirmand că toată această operațiune a vizat îndepărtarea unui partid politic. Tăriceanu spune că România a  fost obiectul unui experiment, informează Antena3.ro.

„Toată operațiunea pornită împotriva lui Victor Ponta a urmărit îndepărtarea unui partid politic. O lovitură de stat poate fi una violentă, dar poate fi și o astfel de manevră care reprezintă îndepărtarea unui Guvern perfect legitim și știm ce a urmat apoi. DNA este o unealtă. Am frânturi de informații, care încă nu compun un puzzle concret. România a fost obiectul unui experiment, poate fi și atentat la siguranța națională, dar asta nu e calea care duce la statul de drept și la democrație. S-a creat o fractură uriașă în societate”, a spus Tăriceanu.

ImunoMedica2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.