ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Din momentul în care vaccinurile anti-Covid au apărut pe piață, discursurile autorităților din întreaga lume s-au uniformizat, ideea centrală fiind că atingerea unui prag de imunizare de 70% duce la ridicarea restricțiilor și sfârșitul pandemiei. În unele țări într-un ritm mai alert, în altele într-unul mai lent, vaccinarea a atins în prezent în Uniunea Europeană un procent mediu de 66,4% cu cel puțin o doză și de 49,2% cu ambele doze”, a declarat Caludia Marcu pentru Ziarul Național.

”Semnalul trezirii a fost dat de Israel care, în pofida procentului de peste 60% din populație vaccinată cu ambele doze, a început să înregistreze creșteri ale cazurilor Covid, o tendință ascendentă care nu poate fi oprită. După Israel însă au urmat și alte țări, cu rate de vaccinare foarte mari, care nu își explicau explozia de cazuri de infectări. Șocul și mai mare a fost în momentul în care populația europeană și-a dat seama că numărul de vaccinați nu are legătură cu numărul de cazuri”, a continuat Marcu.

Articolul poate fi citit integral la Național.ro