ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un student din New Jersey, a cărui facultate, New Jersey Institute of Technology (NJIT), cere ca toți studenții să fie complet vaccinați pentru a participa la cursuri în toamnă, s-a îmbolnăvit la câteva ore după ce a primit a doua doză de vaccin Covid de la ModeRNA, informează The Defender.

Un student de 21 de ani din New Jersey a suferit o inflamație cardiacă severă după ce i s-a administrat a doua doză de vaccin Covid de la ModeRNA. Justin Harrington, a cărui școală i-a cerut să se vaccineze pentru a putea participa la cursuri în toamnă, a prezentat simptome asemănătoare gripei urmate de dureri de inimă la 8 până la 12 ore după ce a primit vaccinul.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru The Defender, tatăl lui Justin, Timothy Harrington, a declarat că fiul său s-a simțit diferit după a doua doză. „De fiecare dată când îi bătea inima, îl durea și simțea presiune”, a spus Harrington. „Apoi a dezvoltat dureri de inimă care i-au coborât pe ambele brațe”.

Harrington a spus că fiul său, care nu suferă de alte afecțiuni medicale, nu a avut dureri de inimă după prima doză de vaccin.

Pe 24 mai, la două zile după ce Justin a primit a doua injecție, tatăl său l-a dus la Urgențe, la Morristown Memorial Hospital, deoarece simptomele se agravaseră.

„Medicii nu au făcut legătura cu vaccinul până când nu i-am informat că fiul meu tocmai fusese vaccinat și le-am împărtășit informațiile pe care le găsisem despre miocardită”, a declarat Harrington. „Nu consideram că medicii erau proști, dar medicii văd uneori cu ochelari de cal”.

Medicii au verificat valorile sanguine ale lui Justin, care au indicat niveluri ridicate de proteine. Rezultatele anormale ale examinărilor, incluzând un EKG, au dus la un diagnostic de miocardită. Justin a fost spitalizat trei zile, timp în care medicii au încercat să țină boala sub control.

Harrington a spus că, deși fiul său a fost externat, încă are dureri în piept și viața lui nu mai este la fel.

„Trebuie să poarte un monitor cardiac și să ia patru medicamente diferite timp de șase luni”, a spus Harrington. „Trebuie să doarmă sprijinit, nu poate face eforturi și ratează una dintre cele mai importante perioade din viața lui”.

Harrington a spus că fiul său ar trebui să facă stagii de practică, „dar cum poate să găsească o companie care să lucreze cu el dacă el nu poate să facă efort? Este atât de inteligent, iar acum este marginalizat. Medicii vor ca fiul meu să nu facă nimic trei-patru luni”.

În ceea ce privește recuperarea lui Justin, Harrington a spus: „Are o cicatrice minoră pe inimă, iar medicii speră că au depistat-o suficient de devreme încât să nu mai existe alte probleme - dar în acest moment este vorba doar de presupuneri”.

Directiva școlii nu permite excepții pentru elevii care au avut deja COVID

După diagnosticarea lui Justin, medicii i-au recomandat fiului de 19 ani al lui Harrington, care a făcut o doză de vaccin ModeRNA, să nu mai facă și a doua injecție.

Însă, ambilor fii li s-a spus că trebuie să se vaccineze pentru a putea merge la școală - deși amândoi avuseseră anterior Covid, a declarat Harrington.

Harrington a declarat că atunci când l-a sunat pe decanul NJIT înainte ca fiul său să fie vaccinat și a întrebat de ce școala îi obligă pe tinerii care prezintă un risc scăzut de îmbolnăvire gravă din cauza Covid să se vaccineze, decanul i-a răspuns că, dacă fiul său nu are o scutire medicală sau religioasă valabilă, aceasta este o cerință (obligatorie).

„Eu nu sunt un anti-vaccinist, a spus Harrington. Sunt împotriva vaccinării cu forța. Îi forțează pe acești copii să facă un vaccin chiar dacă nu sunt afectați de Covid sau dacă au făcut deja boala”.

Justin a spus că a raportat miocardita suferită prin intermediul Sistemului de raportare a evenimentelor adverse la vaccinuri (VAERS) al Centrelor pentru Controlul și Prevenția Bolilor (CDC), dar nimeni din cadrul agenției nu l-a contactat.

Justin a mai spus că nu ar recomanda „absolut deloc” nimănui să se vaccineze, deoarece nu vrea ca acest lucru să se întâmple vreunuia dintre prietenii săi. „Nu mă aflu aici pentru a critica ModeRNA, dar eu nu l-aș face”, a spus el.

Harrington a mai spus că știe de o fată care a trebuit să facă un transplant de inimă după ce a fost vaccinată și crede că starea fiului său ar fi putut fi și mai gravă dacă nu ar fi ajuns la timp la el.

Potrivit ActiveNews și WLWT 5 News, Simone Scott, o studentă în vârstă de 19 ani, a fost supusă unui transplant de inimă la o lună după ce a suferit o complicație cardiacă în urma celei de-a doua doze de ModeRNA și, ulterior, a decedat.