ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Toate taxele și impozitele datorate de persoane fizice către Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) se vor putea plăti, de luni, prin unitățile CEC Bank.

 

„Începând de luni, toate taxele și impozitele datorate către ANAF se vor putea plăti prin unitățile CEC Bank. Până la sfârșitul acestui an, CEC Bank nu va percepe niciun comision. Este vorba despre taxe datorate de persoane fizice, indiferent dacă acestea au sau nu au cont la CEC”, a anunțat premierul Viorica Dăncilă. Potrivit șefului Executivului, și "taxele de pașaport se pot plăti la CEC Bank, în aceleași condiții, prin intermediul celor peste o mie de unități" ale instituției bancare.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu, a precizat că persoanele fizice care aleg să-și achite obligațiile fiscale către ANAF prin intermediul CEC Bank nu vor plăti comision, dar trebuie, în prealabil, să fie înscrise în Spațiul virtual privat (SPV).