Toate taxele și impozitele datorate de persoane fizice către Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) se vor putea plăti, de luni, prin unitățile CEC Bank.

 

„Începând de luni, toate taxele și impozitele datorate către ANAF se vor putea plăti prin unitățile CEC Bank. Până la sfârșitul acestui an, CEC Bank nu va percepe niciun comision. Este vorba despre taxe datorate de persoane fizice, indiferent dacă acestea au sau nu au cont la CEC”, a anunțat premierul Viorica Dăncilă. Potrivit șefului Executivului, și "taxele de pașaport se pot plăti la CEC Bank, în aceleași condiții, prin intermediul celor peste o mie de unități" ale instituției bancare.

ImunoMedica


Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu, a precizat că persoanele fizice care aleg să-și achite obligațiile fiscale către ANAF prin intermediul CEC Bank nu vor plăti comision, dar trebuie, în prealabil, să fie înscrise în Spațiul virtual privat (SPV).


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.