ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În contextul în care tot mai mulți oameni au devenit conștienți de faptul că în vaccinurile Covid-19 a fost identificat oxid de grafen, o companie numită INBRAIN Neuroelectronics demonstrează că tehnologia de „neuromodulare” pe bază de grafen, care utilizează neuroelectronică operată de inteligența artificială, este foarte reală, arată Natural News.

Un comunicat de presă din 30 martie 2021, publicat de BusinessWire.com, dezvăluie detaliile:

„INBRAIN Neuroelectronics obține 17 milioane de dolari în finanțare din seria A pentru prima interfață grafen-creier bazată pe inteligență artificială

Finanțarea îi permite companiei să avanseze studiile aflate în faza I pentru produsul său emblematic - un dispozitiv de neuromodulare mai puțin invaziv, destinat tratării afecțiunilor neurologice, folosind inteligența artificială și electrozi de grafen.”

Deși INBRAIN nu este implicată în vaccinurile Covid-19 - ei afirmă că tehnologia lor este folosită „pentru tratarea epilepsiei și a bolii Parkinson”, „biocircuitele” de control al creierului bazate pe grafen sunt o tehnologie foarte reală.

Așa-numiții „verificatori factuali” - care nu sunt altceva decât niște răspânditori ai propagandei dezinformării - susțin în mod constant că grafenul nu se găsește în vaccinuri și că biocircuitele din grafen sunt o teorie a conspirației. INBRAIN Neuroelectronics demonstrează că verificatorii factuali mint.

De fapt, după cum spun cei de la INBRAIN în propriul comunicat de presă, ei urmăresc „să instituie siguranța grafenului ca noul standard de îngrijire pentru dispozitivele neurotehnologice”.

De asemenea, ei descriu biocircuitele din grafen ca fiind un fel de platformă ce poate fi îmbunătățită:

„Tehnologiile neuroelectronice mai puțin invazive și mai inteligente, precum ale noastre, ar putea oferi terapii mai sigure, care pot fi actualizate și adaptate în timp real...”.

Dacă vă sună familiar, este probabil pentru că ModeRNA, creatoarea vaccinului covid cu ARNm, și-a descris tehnologia ca fiind un „sistem de operare” care poate fi actualizat și reprogramat în orice moment.

Pe site-ul web al INBRAIN Neuroelectronics, compania se descrie astfel:

„Suntem oameni de știință, medici, tehnicieni și iubitori de umanitate, cu misiunea de a construi interfețe neuroelectronice pentru a vindeca tulburările cerebrale. Folosim grafenul, cel mai subțire material cunoscut de om, pentru a construi noua generație de interfețe neuronale pentru refacerea creierului, cu scopul de a ajuta bolnavi din întreaga lume.”

De asemenea, îl citează pe profesorul A. Fasano, spunând: „Grafenul este următorul material revoluționar în domeniul materialelor utilizate în bioinginerie, care sunt componente de bază pentru următoarea generație de electroterapii în domeniul - în continuă dezvoltare - al neuromodulării”.

Compania își prezintă tehnologia ca fiind capabilă să „citească” creierul unei persoane, să detecteze tipare neurologice specifice și apoi să controleze neurologia acelei persoane pentru a-i modifica funcția cerebrală. În propriile lor cuvinte:

„Interfețele noastre grafen-creier au capacitatea de a citi la o rezoluție nemaiîntâlnită până acum, precum și de a detecta biomarkerii specifici terapiei și de a declanșa neuromodularea adaptivă cu focalizare mare, pentru rezultate superioare în terapiile neurologice personalizate.”

Grafenul este descris în continuare ca fiind „cel mai subțire material cunoscut, care permite adaptarea perfectă a stimulării la anatomia creierului vizat”.

Oricine spune că grafenul nu este folosit pentru a controla neurologia umană fie este complet ignorant în ceea ce privește evoluția neuroștiinței moderne, fie vă minte în mod deliberat.

La fel ca orice tehnologie, biocircuitele bazate pe grafen pot fi folosite atât în scopuri bune, cât și nocive, în funcție de etica și motivațiile celor care controlează tehnologia. Există, fără îndoială, utilizări benigne pentru această tehnologie, dar, ca și în cazul majorității tehnologiilor care au fost prezentate cândva ca oferind putere umanității - televiziunea, vaccinurile, internetul, energia nucleară, robotica etc. -, toate acestea ajung în mâinile unora care le mânuiesc ca pe niște arme împotriva umanității.
 
IPOTEZĂ: Vaccinurile Covid conțin niveluri ridicate de oxid de grafen, care se autoasamblează în biocircuite prin captarea de elemente (cum ar fi fierul) din sângele uman.

După cum a relatat Orwell.city, un grup numit La Quinta Columna a analizat vaccinurile Covid și a constatat că 98% până la 99% din masa non-lichidă a vaccinului pare a fi oxid de grafen. Ricardo Delgado, care vorbește în numele La Quinta Columna, spune:

„Un fenomen care pentru mult timp a fost negat, dar care astăzi a fost deja dovedit. Există milioane de înregistrări video care circulă în întreaga lume. Videoclipuri despre acest fenomen de, hai să-i spunem „pseudomagnetism dobândit în urma inoculării”, dar care poate fi dobândit și prin alte metode. Așadar, odată ce am realizat acest studiu epidemiologic de bază, am început să ne întrebăm ce materiale sau nanomateriale pot provoca magnetism în organism. Și nu doar magnetism, ci ar putea acționa ca și condensatori de energie, pentru că am măsurat și eu la multimetru o cantitate semnificativă...”.

Vizionați videoclipul aici:

 
Un al doilea video pe această temă (tradus în română):