ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Echipa ABC 10News a pierdut un membru important al familiei. Erica Gonzalez, una dintre talentatele  producătoare de emisiuni matinale, s-a stins din viață peste noapte, în urmă cu o săptămână. Gonzalez a fost o persoană creativă și pasionată care nu numai că și-a servit telespectatorii, ci și țara ei. Cele mai mari trei mari iubiri din viața ei au fost familia ei, steagul și frații, scrie ABC. VIDEO:
 
 
 
Era o mamă mândră de fiul ei, Brandon; strălucea când vorbea despre realizările sale din liceu. Una dintre cele mai frumoase zile ale ei a fost atunci când a absolvit în aprilie. Cei doi împărtășeau o pasiune pentru Padres Baseball, participând la multe meciuri la Petco, alături de Friar Faithful. Unul dintre jucătorii ei preferați a fost Mister Padre Tony Gwynn. De asemenea, îl iubea pe legendarul Junior Seau de la San Diego Chargers.
 
Când Statele Unite se aflau în mijlocul tragediei de la 11 septembrie 2001, Erica a fost nevoită să se înroleze în Corpul pușcașilor marini. A servit cu mândrie timp de opt ani. După cum spune vechea mantră: „O dată pușcaș marin, întotdeauna pușcaș marin”. Erica s-a aflat în spatele relatării multor reportaje militare ale ABC 10News care au fost difuzate în 2022.

Erica a urmat cursurile Grossmont College și a absolvit San Diego State University cât și University of Texas-Pan American. În cele mai multe dimineți, venea devreme în redacție, o găseai tastând la mașină cu pălăria ei aztecă pe cap. Cu câțiva ani înainte de a deveni producător cu normă întreagă, Erica a fost stagiară la Team 10, unitatea de investigații a postului nostru. Avea știrile în sânge și, după ce a petrecut ceva timp ca producător în orașul natal El Paso, Texas, abia aștepta să se întoarcă în San Diego la începutul acestui an. Prietenă a multora, simțul umorului sec al lui Erica făcea echipa de știri să râdă la primele ore ale dimineții și va rămâne pentru totdeauna alături de cei care au iubit-o și au ținut la ea.
 
Decesul ei survine în același timp cu cel al colegului ei, Dax Tejera (foto), producătorul executiv al emisiunii „This Week with George Stephanopoulos” de la ABC, care a murit subit vinerea trecută la vârsta de 37 de ani. Președintele ABC News, Kim Goodwin, a anunțat „cu inima grea și mare tristețe” că Tejera a murit vineri seară în urma unui atac de cord, după cum a relatat și ActiveNews AICI.