ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vladimir Putin mai degrabă va declanșa un război nuclear total împotriva Occidentului, decât să accepte înfrângerea în Ucraina, au declarat propagandiștii-șefi ai Rusiei, în cea mai recentă amenințare înfiorătoare venită de la Moscova, scrie Daily Mail.

Margarita Simonyan, de la televiziunea de stat RT și una dintre principalele portavoci ale Kremlinului, a declarat aseară la televizor că probabilitatea ca Putin să apese butonul roșu este mai mare decât aceea ca Rusia să piardă războiul.

„Ori pierdem în Ucraina”, a spus ea, „ori începe Al Treilea Război Mondial”. Cred că Al Treilea Război Mondial este mai posibil să se întâmple, cunoscând caracterul nostru și pe cel al conducătorului nostru.

„Scenariul cel mai de neînchipuit, în care totul s-ar sfârși cu un atac nuclear, mi se pare mai probabil decât celălalt curs al evenimentelor.”

„Pe de o parte, acest lucru mă îngrozește”, a declarat ea în fața unui grup de experți care se foiau neliniștiți, dar, pe de alta, aceasta este realitatea. Noi ne vom duce în rai, în timp ce ei vor pieri pur și simplu... Cu toții vom muri într-o zi”. VIDEO: