ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


„Templul Satanic” din New York cere „libertate religioasă” pentru „ritualul avortului”. Împreună cu zeci de grupuri evreiești, sataniștii susțin că restricțiile privind avortul încalcă principiile libertății religioase, informează LifeSiteNews.

Considerându-se un deschizător de drumuri principal în promovarea „dreptului” de a ucide direct copiii nenăscuți în pântece, Templul Satanic din New York City a ieșit în fața hoardelor de feministe cu ceea ce speră să fie un mijloc eficient de a restabili uciderea fără restricții a copiilor nenăscuți în zonele în care nu mai este disponibil, scrie Patrick Delaney în publicația canadiană conservatoare.

După glorioasa răsturnare de vineri a infamei decizii Roe vs. Wade din 1973, în timp ce extremiștii de stânga au răspuns cu furie, numind decizia „ilegitimă” și promițând să „sfideze” legea în această privință, Templul satanic și-a reiterat propria soluție: să stabilească scutiri religioase, în temeiul clauzei de libertate religioasă din Primul Amendament, pentru a ucide copiii nenăscuți în „ritualul lor religios de avort”.

În ultimii ani, sataniștii au susținut că orice restricție privind uciderea copiilor nenăscuți încalcă convingerile lor religioase. În 2015, Templul Satanic a intentat un proces federal împotriva statului Missouri, susținând că legile statului care restricționează avortul încalcă „liberul exercițiu” al satanismului.

În 2020, ei au lansat o campanie intitulată „Avorturile satanice sunt protejate de legile privind libertatea religioasă”, iar în urma deciziei istorice de vineri și-au reiterat intenția de a ocoli restricțiile care rezultă pentru avort în multe locuri, numindu-se „principalul far de lumină în lupta pentru accesul la avort”, scrie autorul citat.

Căutând să exploateze același principiu constituțional pentru a atinge același scop al avortului fără restricții, peste 140 de organizații evreiești, inclusiv Liga Anti-Defăimare, au sponsorizat la 17 mai un „miting evreiesc pentru justiția avortului”, afirmând public că „accesul la avort este o valoare evreiască” și că „interzicerea avorturilor este o problemă de libertate religioasă”, situație asupra căreia ActiveNews a relatat aici:

Grupurile evreiești de Stânga susțin că restrângerea Avorturilor le încalcă Libertatea Religioasă

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews